ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στις εγκαταστάσεις του Πανιωνίου

Την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, ο Πρόεδρος Κλήμης Δημαρχιάδης, το Διοικητικό Συμβούλιο και Συνέταιροι του ΠΑΝΟΡΜΟΥ έδωσαν το παρών σε εξάωρο επιμορφωτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών που διοργάνωσε το Συνεργατικό Σχήμα, με την υποστήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Πανιωνίου.

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε από πιστοποιημένο Εκπαιδευτή των Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ειδικότητα “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ & CPR/AED”, ενώ η ύλη ήταν προσαρμοσμένη, εναρμονισμένη και σύμφωνη με τις τελευταίες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης(ERC). Πραγματοποιήθηκε θεωρητική και πρακτική εξάσκηση απ’ όλους τους παρευρισκόμενους στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή(ΑΕΑ) σε εξειδικευμένα προπλάσματα, καθώς και στη λαβή Χάιμλιχ.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση με ισχύ πέντε ετών καθώς και εφαρμογή που με πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο θα μπορούν να ελέγχουν τις γνώσεις που έλαβαν.

Μετά την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου ακολούθησε γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής, όπου οι συνδαιτημόνες είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να γευτούν εκλεκτά εδέσματα.

Να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και πιο συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κ. Ντάντο Θεόδωρο καθώς και τους κ.κ. Μπίκα Κωνσταντίνο και Θεοδώρου Δημήτρη για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας τύπου, στην οποία πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο, τον διασώστη, εκπαιδευτή Πρώτων Βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νίκο Μπαρλαγιάννη καθώς και τον Εταίρο μας Κώστα Γιάννακα για τη ξενάγηση στο μουσείο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, αλλά και για την ιδέα, οργάνωση και επιμέλεια της όλης εκδήλωσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*