Δώρα από την ΑΧΑ για τα 10 χρόνια του Προγράμματος Επιβράβευσης Bonus της Alpha Bank

Ως Μεγάλος Συνεργάτης στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Bonus της Αlpha Bank η ΑΧΑ συμμετέχει στον εορτασμό των 10 χρόνων επιτυχημένης πορείας του Προγράμματος και χαρίζει μεγάλα δώρα στους κατόχους των καρτών Bonus.

Στο πλαίσιο του προγράμματος που θα διαρκέσει έως τις 10 Δεκεμβρίου, 150 τυχεροί που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε ένα από τα 4.000 συνεργαζόμενα καταστήματα με οποιαδήποτε κάρτα Bonus της Alpha Bank θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ για όλα τα προϊόντα της AXA.

Οι 150 νικητές, κάτοχοι καρτών Bonus, θα ενημερώνονται μέσω της απόδειξης της αγοράς τους με το μήνυμα: «ΚΕΡΔΙΣΑTE ΒΟNUS – 10 Χρόνια Βοnus! Συγχαρητήρια. Κερδίσατε μία δωροεπιταγή από την ΑΧΑ Ασφαλιστική. Ενημερωθείτε στο 210 9892850». Στην προωθητική ενέργεια συμμετέχουν και οι συναλλαγές σε Bonus συνεργάτες κατά τις οποίες δεν εκδίδεται απόδειξη, π.χ. ηλεκτρονικές. Οι νικητές θα ενημερώνονται τηλεφωνικώς ή/και μέσω sms από την Alpha Bank.

Εξίσου σημαντικό είναι και το όφελος για τους πελάτες που θα επιλέξουν να πληρώσουν τα ασφάλιστρά τους στην ΑΧΑ με τη χρήση της Bonus κάρτας τους, καθώς θα κερδίσουν από τη συναλλαγή τους δεκαπλάσιους πόντους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Συμπληρώστε το αποτέλεσμα *