Σε 5 άξονες η συζήτηση ΣΕΜΑ – Εθνικής Ασφαλιστικής

[starbox]

Πέντε θέματα που απασχολούν την αγορά των μεσιτών συζήτησαν με την διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής οι εκπρόσωποι του ΣΕΜΑ κατά την διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησαν στο τέλος του προηγούμενου μήνα. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των γενικών εξελίξεων που σχετίζονται με την ασφαλιστική αγορά όσο και για πιο ειδικά θέματα που αφορούν την είσοδο της Εθνικής σε δραστηριότητες που εντάσσονται στο πεδίο λειτουργίας της μεσιτικής αγοράς.
Κατά τις πληροφορίες τα θέματα που ο ΣΕΜΑ έθεσε είναι τα εξής:

• Η αναγνώριση του ρόλου των μεσιτών – μελών του ΣΕΜΑ, με τους οποίους Η ΕΘΝΙΚΗ επιθυμεί περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασίας μαζί τους, τόσο στις ασφαλιστικές όσο και στις αντασφαλιστικές εργασίες της.
• Η δραστηριότητα της Εθνικής σε σχέση με την εξειδικευμένη αντασφαλιστική μεσιτική εταιρία που αναπτύσσει συνεργασία με σκοπό την διαχείριση των αντασφαλιστικών της εργασιών (εξειδικευμένων, εθνικών και διεθνών ).
• Την δυνατότητα συνεργασία της Εθνικής και με τυχόν άλλους ενδιαφερόμενους μεσίτες της αγοράς και για το συνολικό εύρος των αντασφαλιστικών της προγραμμάτων.
• Τις συνεργασίες της Εθνικής Ασφαλιστικής και την προοπτική τους όσον αφορά τη Μεσιτική Εταιρία.
• Τον σημαντικό ρόλο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην ελληνική αγορά και την υψηλή θέση που κατέχει στις επιλογές των μεσιτών στην ασφάλιση των πελατών τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*