back to top
16.2 C
Athens
Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2025

Πρόγραμμα Sales Management and Sales Force Management από το EIAΣ-Παν.Πειραιώς

Έμπρακτο και διαχρονικά έντονο είναι το ενδιαφέρον που επιδεικνύει το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, προς την κατεύθυνση της υψηλής ποιότητας μετεκπαίδευσης των Μελών του Συνδέσμου και των Στελεχών Πωλήσεων της ασφαλιστικής αγοράς μας, σε καίρια θέματα που εκσυγχρονίζουν και εμπλουτίζουν περαιτέρω την ασφαλιστική και διοικητική τεχνογνωσία τους.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται το νέο Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης Διοίκησης Πωλήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων, Diploma in Sales Management and Sales Force Management, που το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς έχουν σχεδιάσει υπέρ της μετεκπαίδευσης των Μελών του Συνδέσμου και των Στελεχών Πωλήσεων της αγοράς μας, υπό την Αιγίδα και την ενθάρρυνση του Διοικητικού Συμβουλίου του.

- Advertisement -

Το εν λόγω Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης, διάρκειας σαράντα (40) εκπαιδευτικών ωρών, συμπεριλαμβανομένης ειδικής ενότητας e-learning, θα παρουσιασθεί σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, επί της Λ. Συγγρού 106, την Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 14.00-15.00, ενώ θα έχει την έναρξή του την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 16.00-19.20.

Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο κος Γιάννης Πολλάλης, Καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης και Ηγεσίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Επισκέπτης Καθηγητής του Syracuse University της Νέας Υόρκης και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Στρατηγικής Ηγεσίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

- Advertisement -

Στο Πρόγραμμα διδάσκουν, επίσης, ο κος Λεωνίδας Χυτήρης, Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ανθρωπίνων Πόρων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου, ο κος Αντώνης Ζαΐρης, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Νεάπολης Κύπρου και Επιστημονικός Συνεργάτης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου,  Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Διδάκτωρ Οικονομικής Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Εμπορίου, η Δρ. Σμαρούλα Παντελή, εμπειρότατη Ψυχολόγος, με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Surrey της Αγγλίας και ο Δρ. Αντώνης Κατσαλής, Σύμβουλος Επιχειρήσεων επί θεμάτων ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων, κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Πανεπιστημίου Exeter της Μ. Βρετανίας.

Λεπτομέρειες του Προγράμματος Μετεκπαίδευσης θα αναπτυχθούν κατά την εκδήλωση της αναλυτικής παρουσίασής του, την Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 14.00-15.00, η οποία είναι «ανοικτή» στα Μέλη του Συνδέσμου, στα Στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς μας και στους ενδιαφερομένους να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα και να κατατοπισθούν περί των θεματικών ενοτήτων του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση παρουσίασης του Προγράμματος, στη Γραμματεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, 210-92.42.707 ή στη Γραμματεία του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, 210-92.19.660.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Το πρόγραμμα Οκτωβρίου του ΕΙ.ΑΣ. για στελέχη ασφαλιστικών και διαμεσολαβητές

Τέσσερα (4) επίκαιρα και ενδιαφέροντα Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Σεμινάρια, υλοποιούμενα σε υβριδικό περιβάλλον, webinar και φυσικής τάξης, συναποτελούν

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ασφαλίσεων κινδύνων αυτοκινήτου και διαχείρισης ζημιών

Η υποχρεωτικότητα της ασφάλισης αυτοκινήτου και οι παράγοντες ευθύνης των ιδιοκτητών και οδηγών αυτοκινήτων συντελούν ώστε οι ασφαλίσεις αυτοκινήτου

Eπίκαιρα και υψηλού ενδιαφέροντος προγράμματα από το ΕΙΑΣ  

Τέσσερα (4) επίκαιρα και λίαν ενδιαφέροντα Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Σεμινάρια συναποτελούν το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Μαρτίου 2024 του Ελληνικού

Κίνητρα και ενθάρρυνση ΤΩΡΑ για ασφαλιστική ευθύνη

Οι  συνθήκες είναι πλέον ώριμες και στην Ελλάδα, ώστε να διαμορφωθούν και κυρίως να εφαρμοσθούν κυβερνητικές πολιτικές ενθάρρυνσης της ατομικής ασφαλιστικής ευθύνης

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων από φυσικές καταστροφές στο επίκεντρο του νέου workshop του ΣΕΤΕ

Η εκδήλωση του ΣΕΤΕ ανοίγει τον διάλογο ανάμεσα στην τουριστική βιομηχανία και στην ασφαλιστική αγορά

Σεμινάριο ΕΙΑΣ: Ασφαλιστική Διαχείριση Κληρονομιών και Μεταβιβάσεων Περιουσιακών Στοιχείων

Σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, στις 14 και 16 Οκτωβρίου 2025

Η επάνοδος της Groupama

Τη στρατηγική της εταιρείας για επιστροφή στην κερδοφορία εντός διετίας παρουσίασε ο νέος CEO Hassène Feki

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Τροπολογία ΠΑΣΟΚ υπέρ των συλλογικών συμβάσεων – Παρέμβαση για το επίδομα φροντίδας συνταξιούχων με αναπηρία

Οι πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ αποσκοπούν σε επαρκείς μισθούς, αξιοπρεπή εργασία και αποκατάσταση αδικιών

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τον διοικητικό μετασχηματισμό της ΥΠΑ

Στους στόχους του Υπουργείου, η «βέλτιστη διαχείριση όλων των ζητημάτων που άπτονται της ασφάλειας των πτήσεων»

Apollon Insurance: Η ασφάλεια που αγκαλιάζει κάθε πτυχή της επιχείρησής σου

Η εταιρεία φροντίζει ώστε μια απρόβλεπτη στιγμή να μη θέσει σε κίνδυνο την επιχειρηματική συνέχεια

Η ΟΑΣΕ συμμετέχει στην απεργία της 14ης Οκτωβρίου

Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων κατά του εργασιακού νομοσχεδίου, η Ομοσπονδία καλεί τα μέλη της 11:00 π.μ. στο Σύνταγμα

Check Point: 1.900 κυβερνοεπιθέσεις εβδομαδιαίως ανά οργανισμό τον Σεπτέμβριο – Αύξηση 41% στην Ελλάδα

Τον αυξημένο κίνδυνο που συνεπάγεται η διάδοση της GenAI αναδεικνύει η τελευταία Παγκόσμια Έκθεση Πληροφοριών Απειλών της εταιρείας