back to top
9.2 C
Athens
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025

Ν. Αντιμησάρης, ERGO: Ενθαρρύνουμε το επιχειρηματικό πνεύμα, πιστεύουμε στη καινοτομία

Η έμφαση στο ψηφιακό μετασχηματισμό και η μετάβαση σε νέες καινοτόμες λύσεις είναι κάτι που αφορά – και – την ασφαλιστική βιομηχανία εδώ και καιρό. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρονια οι προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση εντείνονται.

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η στρατηγική της ERGO που δίνει “ψήφο εμπιστοσύνης” σε νέες ιδέες που ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και το επιχειρηματικό πνεύμα των εργαζομένων της.

- Advertisement -

Αυτό ήταν και το πνεύμα του μηνύματος του CEO της ERGO Ασφαλιστική κ. Νίκου Αντιμησάρη, στο πλαίσιο ειδικού διαγωνισμού καινοτομίας.

Με το σύνθημα «ΤΟΛΜΩ_ΣΧΕΔΙ@ΖΩ_ΔΗΜ!ΟΥΡΓΩ» η ERGO, δημιούργησε το ενδο-εταιρικό πρόγραμμα «Διαγωνισμός Καινοτομίας ERGO», με στόχο να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και το επιχειρηματικό πνεύμα των εργαζομένων της, μια πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από όλους τους εργαζόμενους με αποτέλεσμα o Διαγωνισμός Καινοτομίας 2022 να ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία.

- Advertisement -

Ο κ. Αντιμησάρης δήλωσε σχετικά ότι «Στην ERGO είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας και πιστεύουμε ότι η καινοτομία ξεκινάει από εμάς τους ίδιους. Θα συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε το επιχειρηματικό πνεύμα, να παρέχουμε ευκαιρίες και μέσα ενδυνάμωσης για να δοκιμάζουμε νέες ιδέες και να αξιοποιούμε τα ταλέντα μας».

Ομιλίες, διαδραστικά workshops και συνεδρίες mentoring – Οι νικητές

Από τις 44 προτάσεις που κατατέθηκαν στην τελική φάση προκρίθηκαν 6, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων όπως, η πρωτοτυπία, η δυνατότητα υλοποίησης, η επίδραση στην εταιρεία και ο βαθμός πληρότητας/ετοιμότητας.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του διαγωνισμού, συμμετείχαν στο Innovation Bootcamp, με ενδιαφέρουσες ομιλίες, διαδραστικά workshops και συνεδρίες mentoring, με στόχο να προετοιμαστούν κατάλληλα για την περαιτέρω ανάπτυξη και παρουσίαση των ιδεών τους.

Δύο προτάσεις αναδείχθηκαν ως οι Μεγάλοι Νικητές του φετινού διαγωνισμού:

*1ος Νικητής η ομάδα του ERGO BuySafe
*2ος Νικητής η ομάδα του Snap n Drive

Με την πολύτιμη συμβολή του Found.ation, την κορυφαία πλατφόρμα τεχνολογίας και καινοτομίας στην ΝΑ Ευρώπη, ο Διαγωνισμός Καινοτομίας έδωσε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν και να γνωρίσουν νέους τρόπους συνεργασίας και ανάπτυξης προτάσεων μέσω δημιουργικών διαδραστικών και πρωτοπόρων διαδικασιών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO κ. Νίκος Αντιμησάρης συμμετείχε ενεργά στη διαδικασία επιλογής των προτάσεων και παρέδωσε τα βραβεία στις δύο νικήτριες ομάδες. Παράλληλα, συνεχάρη όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία αυτή και συμμετείχαν με ενθουσιασμό, δημιουργικότητα και ομαδικό πνεύμα.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ο ασφαλιστικός κλάδος βρίσκεται ήδη σε μια διαδικασία μετασχηματισμού του

Ο ασφαλιστικός κλάδος εισέρχεται σε μια νέα εποχή προκλήσεων, αλλά και σημαντικών ευκαιριών. Μέσα στο 2025, αλλά και τα επόμενα χρόνια

O Σύλλογος Εργαζομένων του Ομίλου ERGO έκοψε την πίτα για το 2025

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση της κοπής πίτας από τον  Πανελλήνιο Σύλλογο Εργαζομένων του Ομίλου ERGO στην Ελλάδα

ERGO Ασφαλιστική: True Leader για 10η φορά

Η ERGO Ασφαλιστική διακρίθηκε ως TRUE LEADER για 10η φορά, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή της δέσμευση στην επιχειρηματική αριστεία

Δράσεις και ευχές από τον Σύλλογο εργαζόμενων ERGO Ασφαλιστικής

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Ομίλου ERGO στην Ελλάδα,  ολοκλήρωσε τις δράσεις του για τις γιορτές

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

«Όαση» για τις συναλλαγές η ασφάλιση πιστώσεων

Η εγχώρια αγορά, χρόνια τώρα, ήδη από το 2008, που ξέσπασε η διεθνής οικονομική κρίση και η Ελλάδα, 24 μήνες μετά, βίωσε τη δική της πολυετή

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης της Ακαδημίας Αθηνών για την «Κλασική Παιδεία στην Ελληνική Εκπαίδευση»

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας και παραμένοντας πιστή στην δέσμευσή της

Τι μας λέει η Allianz-Trade για τέσσερις μεγάλους βιομηχανικούς κλάδους

Τέσσερις μεγάλοι βιομηχανικοί κλάδο (το αλουμίνιο, η αμμωνία, ο χάλυβας και το τσιμέντο) θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο

Προβληματισμοί, ανησυχίες και προσδοκίες ασφαλιστών για το έτος 2025

«Δαίδαλα πάντα ἀσφαλίσματα» έγραψε και δίδαξε από την αυλή του φιλόμουσου βασιλιά της Μακεδονίας, Αντίγονου του Γονατά, ο πλέον τιμημένος

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

«Όαση» για τις συναλλαγές η ασφάλιση πιστώσεων

Η εγχώρια αγορά, χρόνια τώρα, ήδη από το 2008, που ξέσπασε η διεθνής οικονομική κρίση και η Ελλάδα, 24 μήνες μετά, βίωσε τη δική της πολυετή

Το δημογραφικό στο μικροσκόπιο της Eurostat: O ευρωπαϊκός πληθυσμός γερνάει…

Η μέση ηλικία του πληθυσμού της ΕΕ έφθασε την 1η Ιανουαρίου 2024 τα 44,7 χρόνια, ανακοινώθηκε από τη Eurostat. Αυτό σημαίνει πως

Πώς θα κρατήσετε τους πελάτες σας στις Κυκλάδες και την Κρήτη

Από εκεί που ψάχναμε για πελάτες για να ασφαλίσουν την περιουσία τους, ψάχνουμε να δούμε πότε τα επιστημονικά συμπεράσματα ....

Έγκριση θεραπευτικής αγωγής για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα

To «πράσινο φως» έδωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) σε νέα θεραπευτική επιλογή για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.

Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2025 από την NP Ασφαλιστική

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επανεκπαίδευση) Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ξεκινάει εντός του Μαρτίου