back to top
12.6 C
Athens
Σάββατο 12 Απριλίου 2025

«Εν αρχή, εσύ» – Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων AXA, 2017, προσκεκλημένος ο Ν. Κακλαμανάκης

«Εν αρχή, εσύ» ήταν το θέμα του ετήσιου Συνεδρίου Πωλήσεων της ΑΧΑ, στη διάρκεια του οποίου παρουσιάστηκε η στρατηγική της Εταιρείας να θέτει στο επίκεντρο κάθε ενέργειας και πρωτοβουλίας της, τον άνθρωπο.

«Εν αρχή, εσύ» σε ευθυγράμμιση με την φιλοδοξία της ΑΧΑ να αποτελεί μια «Εταιρεία συνοδοιπόρο του πελάτη» και όχι μια «Εταιρεία που απλώς αποζημιώνει». «Εν αρχή, εσύ» στην καθημερινή λειτουργία της ΑΧΑ για να έχουν οι πελάτες τον υψηλότερο δυνατό δείκτη ικανοποίησης, αλλά και στις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται για την κοινωνία. «Εν αρχή, εσύ» στη στρατηγική ανάπτυξης του Αποκλειστικού Δικτύου Πωλήσεων και στους στόχους που θέτουν οι άνθρωποι της ΑΧΑ για ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρουν αξία στον πελάτη.

- Advertisement -

«“Εν αρχή, εσύ” που θες να ζεις καλύτερα, γεμάτος δύναμη έχοντας δίπλα σου κάποιον που μπορεί να σε στηρίξει, αυτόν που ξεχωρίζει σταθερά παγκοσμίως. Εσύ που αντιμετωπίζεις με επιτυχία τις προκλήσεις μαζί με εκείνους που είναι προσηλωμένοι στον άνθρωπο και όλοι μαζί έχετε επιτύχει 9 στους 10 πελάτες, συνεργάτες και εργαζόμενοι να είναι ικανοποιημένοι. Στόχος μας τώρα είναι ο δέκατος και μαζί, για μία ακόμα φορά, θα πετύχουμε το στόχο αυτόν. Μέσα από σφαιρική προστασία 360ο, μέσα από το χτίσιμο μια ασφαλέστερης κοινωνίας. Η σταθερά ανοδική δεκαετής πορεία μας αποδεικνύει πως είμαστε στο σωστό δρόμο» ανέφερε ο Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ, ανοίγοντας το Συνέδριο.

«“Εν αρχή, εσύ” που αποτελείς μέρος του Αποκλειστικού Δικτύου Πωλήσεων της ΑΧΑ, αναλύεις την αγορά στην οποία δραστηριοποιείσαι, αξιοποιείς τις ευκαιρίες της τεχνολογίας για να υποστηρίζεις τους πελάτες σου πιο άμεσα, ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά. Εσύ που πέτυχες σημαντικές αυξήσεις στα αποτελέσματά μας και καταλαβαίνεις πως το να είσαι κορυφαίος δεν είναι μια πράξη αλλά, συνήθεια. Το όριό μας είναι ο ουρανός και εσύ καταλαβαίνεις ότι εκεί σκοπεύουμε να φτάσουμε» τόνισε ο Νίκος Σακελλαρίου, Διευθυντής Δικτύων Διανομής.

- Advertisement -

Τη σκυτάλη πήρε ο Ernesto Di Giorgio, Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής: «“Εν αρχή, εσύ” που συμμετέχεις ενεργά στη στρατηγική ανάπτυξης του δικτύου μας. Εσύ που βλέπεις ότι για να φτάσουμε στον ουρανό, ξεκινήσαμε το 2015 με έναν νέο κανονισμό πωλήσεων, επενδύσαμε στους ανθρώπους του Δικτύου μας και στα γραφεία μας. “Εν αρχή, εσύ” που μαζί χτίσαμε σχέσεις εμπιστοσύνης, το 2016 τροχοδρομήσαμε με μια σειρά από εξαιρετικά προϊόντα, φέραμε μοναδικά αποτελέσματα και πλέον, το 2017, είσαι εδώ για να πετάξουμε μαζί».

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η ομιλία του επίσημου προσκεκλημένο του Συνεδρίου, Χρυσού Ολυμπιονίκη, Νίκου Κακλαμανάκη ο οποίος τόνισε πως όταν έχουμε ένα πολύ δυνατό «Γιατί» βρίσκουμε τη δύναμη να ξεπεράσουμε κάθε «Πώς» για να πετύχουμε το στόχο μας. Ότι χρειάζεται να συνδυάζουμε την ταπεινότητα με την αυτοπεποίθηση και το συναίσθημα με τη λογική. Έχοντας συγκεκριμένα όνειρα, βρίσκουμε τη θέληση να ξεπερνάμε τις αντίξοες συνθήκες, καθώς η νίκη είναι δική μας επιλογή.

Στο τέλος του Συνεδρίου βραβεύτηκαν οι πρώτοι των πρώτων, έχοντας την τιμή να λάβουν το βραβείο τους από το Νίκο Κακλαμανάκη:

Τάσος Παυλίδης, 1ος Διευθυντής σε νέα παραγωγή ζωής και υγείας, Πλατινένιος διευθυντής ασφαλειών ζωής και υγείας και Διατηρησιμότητας ζωής και υγείας.

Βασίλης Πικέας, 1ος Συνονιστής Ομάδας σε νέα παραγωγή ζωής και υγείας, Αδαμάντινος συντονιστής ομάδας ασφαλειών ζωής και υγείας και διατηρησιμότητας ζωής και υγείας της ομάδας του.

Γρηγόρης – Γιώργος Πατρίκιος, 1ος σε νέα παραγωγή ζωής και υγείας, Αδαμάντινος ασφαλιστικούς σύμβουλος ζωής και υγείας και διατηρησιμότητας ζωής και υγείας.

Βικτωρία Ναούμη, 1η Ασφαλιστική Σύμβουλος σε παραγωγή ασφαλίσεων κατά ζημιών και Αδαμάντινη σε παραγωγή ασφαλίσεων κατά ζημιών.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν δύο ειδικές θεματικές ενότητες. Στην πρώτη, όλα τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής απάντησαν σε ερωτήσεις που είχαν θέσει οι συμμετέχοντες του Αποκλειστικού Δικτύου, ενώ στη δεύτερη, δύο από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους, ο Αχιλλέας Μπάτσιος της Διεύθυνσης Παυλίδη και ο Γρηγόρης Πατρίκιος της Διεύθυνσης Πικέα συζήτησαν με τον Ernesto Di Giorgio ποιοι είναι οι πυλώνες στους οποίους οι ίδιοι στηρίζουν την επιτυχία τους.

Μετά το τέλος του Συνεδρίου οι συμμετέχοντες απόλαυσαν το δείπνο τους και ελαφρύ ποτό με θέα το Σαρωνικό.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η ERGO Hellas είναι πανέτοιμη για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που έρχονται

Παρουσία του κ. Θεόδωρου Κοκκάλα, προέδρου της Ergo International, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Βορρέ η ετήσια εκδήλωση των συνεργατών της εταιρείας. 

Αυξήθηκαν οι κατοικίες με ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρόσφατης έρευνας της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), καταγράφηκε αύξηση του πλήθους

Στα €18,7 εκατ. οι αποζημιώσεις των ασφαλιστικών επιχειρήσεων για την κακοκαιρία “Bora”

Ολοκληρώθηκε η έρευνα της ΕΑΕΕ για την πρώτη εκτίμηση των αποζημιώσεων της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς για τις ζημιές των ασφαλίσεων

Ε. Μοάτσος: Μια κοινωνία ανακάμπτει πολύ πιο γρήγορα όταν είναι επαρκώς ασφαλισμένη

Η ενίσχυση της πρόληψης και της ανθεκτικότητας απέναντι στις φυσικές καταστροφές τέθηκε στο επίκεντρο του 1ου Φόρουμ

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Eurolife FFH, AEAZ: Αύξηση παραγωγής και βελτιωμένο κατά 7,5 εκ. ασφαλιστικό αποτέλεσμα

Αύξηση 12% στα εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα σημείωσε η Eurolife FFH, Ζωής το 2024 στα 589,6 εκατ. διατηρώντας την ηγετική θέση της ...

Αξιολόγηση της εφαρμογής των διατάξεων της οδηγίας IDD

H EAEE ενημέρωσε για τα γενικά συμπεράσματα που προέκυψαν από τη διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 9 Απριλίου

Allianz Ελλάδος: Με υψηλό δείκτη φερεγγυότητας συνεχίζει δυναμικά

Η εταιρία Allianz Ελλάδος, η οποία είναι μέλος του ομίλου Allianz, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και την Κύπρο. 

Interamerican: Aνοδικά η παραγωγή, ο πληθωρισμός έπληξε τους κλάδους Ζημιών και Υγείας

Παραγωγή 471 εκατ. ευρώ, κατέγραψε η Interamerican το 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία που διατίθενται στην έκθεση Φερεγγυότητας και χρηματοοικονομικής

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Οι πρακτικές για την προστασία των πολιτών από τους κινδύνους του ψηφιακού κόσμου 

H προστασία των πολιτών από τους κινδύνους του ψηφιακού κόσμου αποτέλεσε κεντρικό θέμα συζήτησης σε πάνελ στο πλαίσιο του

Eurolife FFH, AEAZ: Αύξηση παραγωγής και βελτιωμένο κατά 7,5 εκ. ασφαλιστικό αποτέλεσμα

Αύξηση 12% στα εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα σημείωσε η Eurolife FFH, Ζωής το 2024 στα 589,6 εκατ. διατηρώντας την ηγετική θέση της ...

INTERAMERICAN: Mε σταθερό βήμα στον διάλογο για το αύριο στο Delphi Economic Forum X

Η INTERAMERICAN, κορυφαία εταιρεία στην παροχή καινοτόμων λύσεων ασφάλισης στην Ελλάδα και μέλος του διεθνούς ασφαλιστικού Ομίλου Achmea

Υπό την αιγίδα της Τράπεζας της Ελλάδος τελεί το 6o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης

Το 6ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης τελεί υπό την αιγίδα της Τράπεζας της Ελλάδος και αποσκοπεί στην καταγραφή των εξελίξεων

Δημιουργώντας… Ασφαλιστικά Αστέρια!

Το ξενοδοχείο Athens Marriott φιλοξένησε την 1η Απριλίου 2025 την φετινή εκδήλωση βραβεύσεων της Επιθεώρησης Χρήστου Χρυσολόγου