Η CNP ΖΩΗΣ δίπλα σε κάθε μητέρα και γυναίκα με μια σημαντική προσφορά

Γιορτή της Μητέρας, γιορτή της Ζωής!

Έκπτωση 15% στο πρόγραμμα Bonjour Woman’s Care

Η CNP ΖΩΗΣ, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας στις 9 Μαΐου, κάνει ένα πολύτιμο δώρο σε όλες τις γυναίκες. Αναγνωρίζοντας τις πολλαπλές ευθύνες και την πολύπλευρη συμβολή τους στην οικογένεια και στην κοινωνία, στέκεται δίπλα τους με μια σημαντική προσφορά.

Από την Παρασκευή 7/5 έως και τη Δευτέρα 31/5, το πρόγραμμα Bonjour Woman’s Care γίνεται ακόμα πιο προσιτό, αφού θα παρέχεται έκπτωση 15% στα ασφάλιστρα. Το Bonjour Woman’s Care, ένα από τα κορυφαία προγράμματα της αγοράς, καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει σιγουριά και ασφάλεια, με έμφαση στην κάλυψη δύσκολων περιστατικών υγείας.

Η CNP ΖΩΗΣ, είναι μέλος του ηγετικού γαλλικού πολυεθνικού ομίλου CNP ASSURANCES, με πάνω από 170 χρόνια εμπειρίας, 36 εκατομμύρια ασφαλισμένους και παρουσία σε 19 χώρες. Αποτελεί μια ανθρωποκεντρική εταιρεία που, στο επίκεντρο της λειτουργίας της, έχει την ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη με άμεση προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Σε αυτή τη δύσκολη εποχή, της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας, η CNP ΖΩΗΣ είναι σταθερό στήριγμα προστασίας κάθε γυναίκας. Και φυσικά της μητέρας, που είναι ο πυρήνας της ανιδιοτελούς αγάπης και αυτοθυσίας.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες!

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ασφαλιστικό πρόγραμμα Bonjour Woman’s Care μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά μας γραφεία (τηλ.210 32 79 420 – email: cnpzois@cnpgreece.com) ή με έναν από τους συνεργαζόμενους με την Εταιρεία μας ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*