MEGA BROKERS: Άλμα του κύκλου εργασιών και υψηλή κερδοφορία

Σε ανοδική τροχιά παρέμεινε και το 2019 η Μega Brokers διευρύνοντας τόσο τον κύκλο εργασιών της όσο και την κερδοφορία της. 

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα για τα οικονομικά στοιχεία επιχειρήσεων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Ιδιωτική Ασφάλιση, ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 5,2% φτάνοντας στα 12.511.736 € έναντι 11.893.289 € του 2018 ενώ τα καθαρά κέρδη προ φόρων προς κύκλο εργασιών διαμορφώθηκαν σε 12,8% αυξημένα κατά 1,6% σε σχέση με το 2018. 

Έχοντας θεμελιώσει επιταχυνόμενη ανάπτυξη την τελευταία 5ετία τα παραγωγικά στοιχεία του 1ου εξαμήνου του έτους, δείχνουν ότι και το 2020 είναι ακόμη ένας χρόνος ανάπτυξης για τη Mega με συνεχιζόμενη άνοδο σε όλους τους οικονομικούς και λειτουργικούς δείκτες της. 

Η εταιρεία δείχνει να εμπεδώνει την πρωτοκαθεδρία της στον τομέα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης ενώ είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως η βελτίωση των μεγεθών της πραγματοποιήθηκε πάρα τις σημαντικές μειώσεις τιμολογίων που σημειώθηκαν με την εισαγωγή νέων μειωμένων τιμολογιακών ασφαλιστικών προϊόντων. 

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου δήλωσε: 

«Οι οικονομικές επιδόσεις του 2019 αντανακλούν την δυναμική των υπηρεσιών που προσφέρουμε.
Όντας η μεγαλύτερη εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά η ευθύνη μας είναι μεγάλη. Συνεχίζουμε πεπεισμένοι για την στρατηγική ανάπτυξης που έχουμε επιλέξει και εστιάζουμε στην καινοτομία. Η συμβολή των συνεργατών μας στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων ετών είναι καθοριστική όπως και η συμβολή των ανθρώπων μας που από κοινού έχουμε θέσει ως στόχο την εξέλιξη μας» 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*