“Safe Life Care” από την Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική

H Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική, έχοντας ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες της ουσιαστική και πλήρη ιατρική φροντίδα, ενίσχυσε τα προγράμματά της στον τομέα της υγείας με το “Safe Life Care”, σε συνεργασία με τον Όμιλο Euromedica.

Με κόστος €22 μήνα ή αντίστοιχα €5 την εβδομάδα, το “Safe Life Care” αποτελεί ένα εξαιρετικό πακέτο για την προστασία της Υγείας του καθενός, καθώς προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προληπτικών και θεραπευτικών υπηρεσιών, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει είτε αυτοτελώς, είτε ως ιδανικό συμπλήρωμα κάθε νοσηλευτικού προγράμματος.

Αναλυτικότερα, το “Safe Life Care” παρέχει μέχρι €3.000 κάθε χρόνο για δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις σε ιατρείο ή κατ’ οίκον, καθώς και νοσηλευτικές υπηρεσίες κατ΄οίκον, με πολύ μικρή επιβάρυνση του πελάτη. Επίσης, το πρόγραμμα προσφέρει δωρεάν check-up ή πλήρη προγεννητικό έλεγχο (επιπλέον του ορίου των €3.000 το χρόνο), εξετάσεις δερματικών τεστ αλλεργίας, εκπτώσεις σε υπηρεσίες, όπως οδοντιατρική φροντίδα, φυσιοθεραπείες, επεμβάσεις διόρθωσης διαθλαστικών ανωμαλιών, αισθητική χειρουργική, κοσμητική ιατρική, διαιτολόγο, κ.λπ. 

Τέλος, στο πλαίσιο του “Safe Life Care” παρέχονται δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο του Ομίλου Euromedica και 24ωρη τηλεφωνική φροντίδα με ιατρικές συμβουλές και καθοδήγηση, για την καλύτερη αντιμετώπιση κάθε περιστατικού.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*