Ταξίδι Κινήτρων για τους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της Generali

Ένα ταξίδι σταθμό για τα ελληνικά ασφαλιστικά δεδομένα στη μακρινή Αυστραλία ήταν η επιβράβευση για τα αποτελέσματα που έφεραν την προηγούμενη χρονιά οι κορυφαίοι συνεργάτες, ασφαλιστικοί πράκτορες και μεσίτες της Generali.

Εβδομήντα συνεργάτες της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να περάσουν εννιά ημέρες στη μακρινή και εν πολλοίς terra australis incognita  (άγνωστη, νότια γη), όπως είναι η λατινική φράση από την οποία προέκυψε  το όνομα της χώρας των καγκουρό. Η πόλη του Sydney, της φημισμένης Όπερας και της πασίγνωστης σιδερένιας γέφυρας ήταν ο πρώτος προορισμός. 

Με σημείο εκκίνησης ξενοδοχείο Four Seasons στο ιστορικό κέντρο του Sydney οι συνεργάτες της Generali είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην περιοχή Rocks Area όπου εγκαταστάθηκε ο πρώτο ευρωπαϊκός συνοικισμός το 1788. Να περπατήσουν στην Generali - Αυστραλίαπαγκοσμίως γνωστή Bondi Beach όπου οι αυστραλοί υποδέχονται κάθε χρόνο τον Άγιο Βασίλη με… τα μαγιό τους. Να επισκεφθούν ένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία του κόσμου το Sydney Aquarium αλλά και τον ζωολογικό κήπο Taronga όπου είδαν από κοντά τα μαρσιποφόρα ζώα (καγκουρό και κοάλα) που συναντώνται μόνο στην Αυστραλία.

Τολμηροί … θαλασσοπόροι δεν δίστασαν να συμμετάσχουν σε ράλι jet boats στον κόλπο του Sydney, ενώ δεν πτοήθηκαν και από τα 134 μέτρα ύψος της γέφυρας σύμβολο της πόλης την Harbour Bridge. Το τελευταίο βράδυ στο Sydney περιλάμβανε ξενάγηση και δείπνο στο εξαιρετικής αρχιτεκτονικής και μηχανικής κτήριο το γνωστό Sundney Opera House.

Μετά από πέντε ημέρες στο κοσμοπολίτικο Sydney ήρθε η ώρα της ξεκούρασης στο Βόρειο Queensland και το Palm Cove το «Spa της Αυστραλίας». Διαμονή στο ξενοδοχείο Sea Temple Resort και χαλάρωση. Όχι όμως για πολύ…Την επόμενη ημέρα το μενού περιλάμβανε περιήγηση στο τροπικό δάσος, βόλτα με γραφικούς σιδηροδρόμους και τελεφερίκ (Skyrail) στο γραφικό χωριό Kuranda.

Την όγδοη ημέρα οι κορυφαίοι συνεργάτες της generally απόλαυσαν δια ιδίοις όμμασι ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα της φύσης τον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο (Great Barrier Reef). Ακούραστοι, τολμηροί και ριψοκίνδυνοι οι ταξιδιώτες της Generali είχαν τη δυνατότητα αν θαυμάσουν το ύφαλο από ψηλά με ελικόπτερο αλλά και από τα βαθιά με μπουκάλες και υποβρύχιο όχημα.

Γεμάτοι πλέον εικόνες ενός άλλου κόσμου οι κορυφαίοι συνεργάτες της Generali είxαν τα κατάλληλα αποθέματα δυνάμεων για να αντέξουν το μακρύ ταξίδι της επιστροφής με τη ελπίδα να επιστρέψουν μία ημέρα στην Αυστραλία…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*