Συλλυπητήρια Γ. Χατζηθεοδοσίου για την απώλεια του Δ. Κρεμαστινού

“Ένας σπουδαίος και ακέραιος άνθρωπος, με κοινωνικές ευαισθησίες, με πάθος για την επιστήμη του, που έσωσε χιλιάδες ανθρώπους, έφυγε από κοντά μας.”

Με αυτά τα λόγια, ο πρόεδρος του ΕΕΑ αποχαιρετά τον Δημήτρη Κρεμαστινό που έφυγε από τη ζωή, νικημένος από τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά:

“Έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που ο Δημήτρης Κρεμαστινός ως Υπουργός Υγείας κ εγώ ως Πρόεδρος Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής εγκαινιάσαμε την έναρξη λειτουργίας της καρδιολογικής κλινικής, του μικροβιολογικού εργαστηρίου και της μονάδας τεχνητού νεφρού.

Ένας σπουδαίος και ακέραιος άνθρωπος, με κοινωνικές ευαισθησίες, με πάθος για την επιστήμη του, που έσωσε χιλιάδες ανθρώπους, έφυγε από κοντά μας. Εκφραστής ενός πνεύματος ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης, με όραμα μία καλύτερη κοινωνία, άφησε πίσω του μία σπουδαία παρακαταθήκη, τόσο στο επιστημονικό πεδίο, όσο και στο πολιτικό. Ήταν καταξιωμένος πολύ πριν ασχοληθεί με τα κοινά και η κάθοδος του στον πολιτικό στίβο ήταν συνέπεια της επιθυμίας του να προσφέρει στο ευρύτερο σύνολο. Είμαι βέβαιος ότι το έργο του θα μνημονεύεται για πάρα πολλά χρόνια.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός συμβόλιζε τις κοινωνικές ευαισθησίες που όλοι σήμερα πρέπει να έχουμε. Καλό ταξίδι Υπουργέ μας…”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*