Νέα υπηρεσία από την N26

Αμέσως μετά την πρώτη κατάθεση στον λογαριασμό, οι πελάτες της N26 σε όλη την Ευρώπη μπορούν να ενεργοποιήσουν την ηλεκτρονική τους κάρτα  και να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους την ίδια ημέρα που πραγματοποιούν την εγγραφή τους μέσω του ψηφιακού πορτοφολιού Apple Pay με μέγιστο όριο 200 ευρώ  ημερήσιας κατανάλωσης, με τρόπο γρήγορο, απλό και ασφαλή.

To νέο ήλθε σήμερα από την παγκόσμια ψηφιακή τράπεζα και η ανάπτυξη αυτού του χαρακτηριστικού επιταχύνθηκε ώστε να υποστηρίξει τους πελάτες της N26 εν μέσω της κρίσης του COVID-19.

Το χαρακτηριστικό αυτό μπορεί να βοηθήσει και σε κρίσιμες στιγμές που η τραπεζική κάρτα μπορεί να έχει κλαπεί ή χαθεί, ειδικά όταν κάποιος βρίσκεται εκτός σπιτιού ή στο εξωτερικό, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να συνεχίσουν να πληρώνουν με τον λογαριασμό τους. 

Το νέο ψηφιακό χαρακτηριστικό θα έχει μόνο περιορισμούς στις αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ και CASH26 – μία υπηρεσία κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων σε περισσότερα από 14,500 καταστήματα λιανικής σε όλη την Ευρώπη – η οποία δε θα είναι διαθέσιμη μέχρι να φτάσει η φυσική κάρτα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*