Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ N26 και Headspace

Η Ν26 υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας με τη Headspace προχώρησε η N26, με στόχο την αντιμετώπιση του καθημερινού άγχους και στρες και τη βελτίωση της ψυχικής υγείας και της οικονομικής ευεξίας των πελατών της για δωρεάν αποκλειστική πρόσβαση στο πλήρες premium περιεχόμενο διαλογισμού για έως και 3 μήνες εντελώς δωρεάν για όλη την Ευρώπη.

Σκοπός της Ν26 είναι να βοηθήσει του πελάτες της να μειώσουν το στρες, μέσω της απρόσκοπτης και εύχρηστης ψηφιακής τραπεζικής. Η Headspace από την πλευρά της συμβάλλει στο όραμα της N26 προτείνοντας κάποιες συμβουλές για περιόδους αυξημένου στρες και άγχους όπως αυτή που διανύουμε αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι συμβουλές της Headspace:

Κάνε ένα διάλειμμα: Απομακρύνσου από ό,τι κάνεις, σταμάτα, κάνε μία παύση, κλείσε τα μάτια σου και πάρε μερικές βαθιές αναπνοές – εισπνοή από τη μύτη, εκπνοή από το στόμα.

Κρίνε λιγότερο: Όταν συνειδητοποιείς ότι γίνεσαι επικριτικός ή σε πλημμυρίζουν οι σκέψεις, εντόπισε τη στιγμή, παρατήρησε τον εαυτό σου και προσπάθησε να αποβάλεις αυτές τις σκέψεις.

Γίνε δραστήριος: Η κίνηση είναι ικανή να βελτιώσει το συναίσθημα της χαράς και της ευεξίας. Αυτό μπορεί να είναι μία μικρή βόλτα μέσα στο σπίτι ή ένα γρήγορο διάλειμμα για διατάσεις. Βρες τον πλήρη οδηγό «Walking at Home» που είναι διαθέσιμος στην εφαρμογή της Headspace.

Συνδέσου: Έλα σε επαφή με άτομα του κύκλου σου -οικογένεια, φίλους, συναδέλφους και γείτονες. Ακόμη και οι ψηφιακές συναντήσεις είναι ικανές να προσφέρουν πολλά οφέλη στη ψυχική μας υγεία, ενώ παράλληλα βοηθάμε και τους άλλους.

Χαλάρωσε πριν πέσεις για ύπνο: Ο υγιής ύπνος είναι εξαιρετικά σημαντικός για την ευεξία και το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Η χρήση οθόνης ακριβώς πριν ξαπλώσουμε μπορεί να εμποδίσει τη φυσική ικανότητα του σώματός μας να μπει σε κατάσταση ύπνου, οπότε προσπάθησε να χαλαρώσεις τουλάχιστον 30 λεπτά πριν πέσεις για ύπνο. Αυτό θα βοηθήσει το μυαλό και το σώμα σου να αναγνωρίζει πότε είναι η ώρα να διώξει τις σκέψεις και να πάει για ύπνο.

Την προσφορά επωφελούνται ότι κάτοχοι της N26 debit card και όσοι κάνουν εγγραφή στην N26 για να την αποκτήσουν. Οι πελάτες της κατηγορίας N26 Standard θα λάβουν 1 μήνα δωρεάν στην πλατφόρμα, ενώ οι νέοι και τωρινοί χρήστες της N26 You και N26 Metal θα επωφεληθούν με 3 μήνες δωρεάν χρήση της εφαρμογής.

 

Η N26 προσφέρει έξυπνες λειτουργίες για έναν ελεύθερο από στρες και απλό τρόπο για να διαχειριστείτε τα χρήματα σας και να έχετε τον έλεγχο των οικονομικών σας. Αυτό αποτελεί ένα επιπλέον βήμα ώστε οι πελάτες να βρουν νέους τρόπους να ελέγχουν τον εαυτό τους και να εστιάσουν στην ψυχική τους ευεξία με ένα τρόπο που ταιριάζει στην καθημερινότητα τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*