Κ. Μαρκουϊζος στο IW: Οι στόχοι του MDRT για την Ελλάδα

της Ελενας Ερμείδου

Τον Tony Gordon, τον πρώτο μη Αμερικάνο Πρόεδρο του MDRT και μέλος πάνω από 40 χρόνια, υποδέχεται στο αυριανό του ραντεβού, το MDRT Ελλάδος στο Μέγαρο Μουσικής.

Μιλώντας σήμερα στο IW, ο Κάρολος Μαρκουϊζος, MDRT GREECE Country Chair  2019 – 2020 Life Insurance Agent για θεσμό τονίζει πως:

“Ο θεσμός του MDRT  θεωρούμε στην επιτροπή επικοινωνίας Ελλάδος ότι είναι σημαντικός γιατί σαν μόνο σκοπό έχει την μετάδοση των γνώσεων από τα 70.000 μέλη που υπάρχουνε στις 70 χώρες από 500 εταιρείες και κίνητρο την ανάπτυξη σε επαγγελματικό αλλά κυρίως και σε προσωπικό επίπεδο των ασφαλιστών ζωής”.

Σε ερώτηση του IW σχετικά με τα οφέλη απαντά:

Τα οφέλη που μπορούν να πάρουν οι ασφαλιστές από τον οργανισμό είναι αυτά που ίδιοι θα αξιολογήσουν ότι μπορούν να τα βάλουν στην καθημερινή τους εργασία για να προχωρήσω σαν άνθρωποι και σαν επαγγελματίες. Οργανισμός προσφέρει απλόχερα την γνώση μέσα από πολλά εργαλεία τα οποία βρίσκονται online και από τα τέσσερα ετήσιο συνέδριο που κάνει.

Πρόσθετα η επιτροπή επικοινωνίας εδώ στην Ελλάδα διοργανώνει κάθε χρόνο την εκδήλωση που θα γίνει αύριο  7 Φεβρουαρίου και για φέτος για πρώτη φορά δημιουργήσει ομάδες μελέτης. Με μεγάλη μας χαρά είδαμε να συμμετέχουνε περίπου 80 άτομα και τα αποτελέσματα αυτών των ομάδων μελέτης θα παρουσιαστούμε σε όλα τα μέλη του MDRT σήμερα 6 Φεβρουαρίου  του 2019 και σε όσους συμμετείχαν σε αυτή την ενέργεια

Σχετικά με τον στόχο του MDRT στην Ελλάδα υπογραμμίζει:

Ο στόχος για την Ελλάδα είναι να μπορέσουμε να φτάσουμε μετά από πέντε χρόνια στα 100 μέλη από τα 42 που είμαστε σήμερα. Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι να μπορέσουμε να μεταφέρουμε αυτή την γνώση και το πάθος μας ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε ακόμα ένα πετραδάκι σ’ αυτό που λέγεται ασφαλιστή ζωής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*