6o παγκόσμιο συνέδριο vrs Adjusters με τη συμμετοχή μεγάλων παραγόντων της ασφαλιστικής βιομηχανίας

Το 6ο παγκόσμιο συνέδριο των πραγματογνωμόνων vrs Adjusters διοργανώθηκε στο Παρίσι από τις 15 έως τις 17 Μαΐου 2019. 74 αντιπρόσωποι, από 27 χώρες και 22 εταιρίες μέλη της vrs Adjusters, συμμετείχαν στο παγκόσμιο συνέδριο και συζήτησαν διάφορα θέματα της ασφαλιστικής βιομηχανίαςκαι αντάλλαξαν απόψεις και εμπειρίες για τις βέλτιστες πρακτικές στην εξυπηρέτηση πελατών.

Το παγκόσμιο συνέδριο των vrs Adjusters διοργανώνεται κάθε 2/3 έτη και είναι μια ειδική περίσταση για σύσφιξη των σχέσεων των υφιστάμενων μελών και την γνωριμία των νέων: vrs Quest Gates από το ΗΒ και την Ιρλανδία, vrs Engle Martin από τις ΗΠΑ και vrs DNZ από την Κίνα.

Προεδρεύων ολόκληρου του συνεδρίου ήταν ο κ. Tancrède Stagnara Πρόεδρος τoυ οργανισμού.”Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε έναν μεγάλο οργανισμό, με γραφεία οπουδήποτε στον κόσμο και αναγνωριζόμαστε για την εμπειρία και την τεχνογνωσίαμας. Τα τελευταία 16 χρόνια, αναπτυχθήκαμε σημαντικά και γίναμε ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών πραγματογνωμοσυνών και διαχείρισης ζημιών”, δήλωσε ο κ. Tancrède Stagnara.

Στο παγκόσμιο συνέδριο συμμετείχαν ομιλητές από κύριους παράγοντες της ασφαλιστικής βιομηχανίας σε ζωντανές συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με θέματα σχετικά με τους αναδυόμενους κινδύνους και την διακοπή εργασιών επιχειρήσεων, τα οποία προκάλεσαν πολλές ενδιαφέρουσες και σημαντικές ιδέες.

Μεταξύ των ειδικών προσκεκλημένων, ήταν ο Cédric Dumont, μέλος της ομάδας RedBull από το 2000, ο οποίος έδωσε την εναρκτήρια ομιλία εστιασμένη στην υψηλή απόδοση κατά την εργασία, την αυτό-ηγεσία ,τη λειτουργία αριστείας και την εμπιστοσύνη πίσω από ομάδες υψηλών επιδόσεων.

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις του συνεδρίου προσέφεραν στους αντιπροσώπους, στους προσκεκλημένους ομιλητές, στους πελάτες και στους χορηγούς την ευκαιρία συνεργιών και την δυνατότητα να συνεχίσουν τις συζητήσεις σε μια άτυπη ατμόσφαιρα. Περισσότερα από 300 άτομα, μεταξύ των οποίων ασφαλιστές, διαχειριστές κινδύνων και μεσίτες ασφαλίσεων, παρευρέθηκαν στο κοκτέιλ που φιλοξένησε στις 16 Μαΐου 2019 η vrs Veringο Γάλλος εταίρος της vrs Adjusters.

Το παγκόσμιο συνέδριο ήταν μια μεγάλη επιτυχία και οι αντιπρόσωποι, που έδειξαν τεράστιο ενθουσιασμό, θα συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για να εκπληρώσουν τις προσδοκίες του τελικού πελάτη τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*