«Μονόδρομος η τεχνολογία για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των ζημιών του μέλλοντος»

 

Τις βέλτιστες πρακτικές στην διαχείριση των ζημιών και τις αυξημένες προσδοκίες των ασφαλισμένων συζήτησαν διακεκριμένοι ομιλητές και εκπρόσωποι του αμερικανικού ασφαλιστικού και διαμεσολαβητικού κλάδου στο 5ο παγκόσμιο συνέδριο των πραγματογνωμόνων vrs Adjusters που έγινε στη Νέα Υόρκη.

Το συνέδριο με θέμα “Εδώ και Τώρα” διοργανώθηκε από τις 26 έως τις 28 Απριλίου 2016 και σε αυτό συμμετείχαν περισσότεροι από 70 σύνεδροι από έξι ηπείρους, από την Αργεντινή μέχρι την Αυστραλία και από τον Καναδά έως την Ιαπωνία.
Μεταξύ των θεμάτων που αναλύθηκαν τα μέλη του οργανισμού είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τις μελλοντικές προκλήσεις στην διαχείριση ζημιών λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης στην τεχνολογία τα τελευταία έτη.
Ο πρόεδρος των vrs Adjusters LLC, κ. Mike Arbour, υπογράμμισε ότι «Η επένδυση στην τεχνολογία αποτελεί μονόδρομο για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των ζημιών του μέλλοντος και τελικά να παρέχουμε στους Ασφαλισμένους Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας».

Όπως ανακοινώθηκε το επόμενο παγκόσμιο συνέδριο θα γίνει στο Παρίσι το 2018.

vrs Adjusters
Οι vrs Adjusters είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός πραγματογνωμόνων με ηγετική θέση, παρέχοντας υπηρεσίες σε 147 χώρες, με περισσότερα από 450 γραφεία και περισσότερους από 3.500 επαγγελματίες πραγματογνώμονες. Οι vrs Adjusters εξειδικεύονται στις ασφαλιστικές ζημιές εταιρικών πελατών και επιχειρήσεων (μεγάλους βιομηχανικούς και εμπορικούς κινδύνους). Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.vrsadjusters.com

Η vrs experteam είναι μια καινοτόμος εταιρία πραγματογνωμόνων που δραστηριοποιείται από το 1970 και σήμερα αντιπροσωπεύει την Ελλάδα, την Αλβανία, το Μαυροβούνιο και τα Σκόπια στον οργανισμό. Τις περιοχές αυτές, στο συνέδριο, εκπροσώπησε ο κ. Σταύρος Δημόπουλος, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*