Απάτη σε βάρος ασφαλιστικής στην Κύπρο – Μπαράζ συλλήψεων

Σε δύο νέες συλλήψεις προέβη η Αστυνομία στην Κύπρο, σε σχέση με την υπόθεση εμπρησμού σε καφεστιατόριο, στην οδό Κωστάκη Παντελίδη στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24News, ο ένας εκ των συλληφθέντων είναι ο ιδιοκτήτης του καφεστιατορίου, τον οποίο «έκαψε» η μαρτυρία Σύρου. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης ανέθεσε στον Σύρο να θέσει την φωτιά στο υποστατικό, ώστε να λάβει τα χρήματα από την ασφαλιστική εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, το απόγευμα της Πέμπτης, συνελήφθη ο 32χρονος Σύρος, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία, σε σχέση με την φονική πυρκαγιά και έκρηξη στο καφεστιατόριο.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου το οποίο τον έκρινε προφυλακιστέο.

Συνολικά για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα.

Η υποθέση

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται η φονική πυρκαγιά στο κέντρο της Λευκωσίας που σημειώθηκε τα ξημερώματα στις 30/1 με την αστυνομία να διερευνά υπόθεση ανθρωποκτονίας. Η άτυχη γυναίκα που διέμενε στον πάνω όροφο της πολυκατοικίας δεν πρόλαβε να εξέλθει από το κτήριο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Σε ανακοίνωσή που είχε εκδώσει η αστυνομία αναφερόταν ότι καταζητείτο ο 32χρονος από την Συρία IMPRACHIM CHALIL. Πίσω από την πυρκαγιά φαίνεται ότι κρύβεται ο Chalil, αφού η αστυνομία έχει στα χέρια της μαρτυρία που «καίει» τον ίδιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*