ERGO, επιγραφή, πρόσοψη κτιρίου

Η ERGO γνωρίζει τι θα πει «Φροντίδα Πελάτη»

Η ERGO δραστηριοποιείται 25 και πλέον έτη στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με κύριο μέτοχο τη Munich Re, έναν παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της διαχείρισης κινδύνων. Με την εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλιστικής (Αγροτική Ασφαλιστική) το 2016, η ERGO αναδεικνύεται στον μεγαλύτερο Όμιλο Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα, με βάση τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα των δύο εταιρειών, κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 228 εκατομμύρια ευρώ και περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους.

Η ERGO σήμερα αποτελεί έναν όμιλο που διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, φερεγγυότητα, πείρα, αλλά και την υποστήριξη μιας διεθνούς ασφαλιστικής δύναμης. Ο Όμιλος συνεχώς επεκτείνεται σε έναν αυξανόμενο αριθμό συνεργατών, καθώς τα δίκτυα πωλήσεων ενισχύονται σημαντικά με νέους, καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, ξεπερνώντας τους 2.500 ενεργούς συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Στον τομέα του Bancassurance, η ERGO έχει αποκλειστική συνεργασία στον κλάδο των Γενικών Ασφαλίσεων με την Τράπεζα Πειραιώς, την πρώτη τράπεζα στην Ελλάδα.

Στόχος της εταιρείας είναι η εξαιρετική παροχή υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, προσφέροντας καινοτόμα και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα, τα οποία καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τους, διατηρώντας παράλληλα χαρακτηριστικά όπως η «εγγύτητα», καθώς και το «ανθρώπινο πρόσωπο» προς κάθε συναλλασσόμενό της.

Φροντίδα Πελάτη

Το τμήμα «Φροντίδας Πελάτη» αποτελεί την πρώτη γραμμή επικοινωνίας με οποιονδήποτε θελήσει να έρθει σε επαφή με την ERGO. Στελεχώνεται από έμπειρο και επιλεγμένο προσωπικό, καταρτισμένο με εξειδικευμένες ασφαλιστικές γνώσεις, που είναι σε θέση να δώσει βοήθεια, κατεύθυνση και κυρίως λύσεις σε καθημερινά ζητήματα και προβλήματα.

Με περισσότερα από 30 άτομα προσωπικό, επιδιώκει να υλοποιήσει το δύσκολο και απαιτητικό έργο της καθημερινής υποστήριξης, τόσο όσων ασχολούνται με την παραγωγή και τις πωλήσεις, όσο και των ίδιων των ασφαλισμένων.

Στόχος της «Φροντίδας Πελάτη» είναι να κάνει την διαφορά. Να αποτελεί πάντα έναν από τους πιο σημαντικούς λόγους συνεργασίας με την ERGO. Να προσφέρει με ταχύτητα, σαφήνεια και αποτελεσματικότητα υψηλού επιπέδου υποστήριξη και εξυπηρέτηση.

Το τμήμα στεγάζεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου 1, επί της Λεωφ. Συγγρού 173, στη Ν. Σμύρνη και είναι διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικά με διευρυμένο ωράριο ως εξής:

  • Δευτέρα έως και Παρασκευή από 08:30 έως 20:00
  • Σάββατο από 09:00 έως 13:00

Για την επικοινωνία σας με το τμήμα «Φροντίδας Πελάτη», μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο +30 210 3705325.

Πρεσβευτής του Πελάτη

Η ERGO έχει δεσμευτεί να προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή προστασία και εξυπηρέτηση. Για να είναι συνεπής σε αυτό, έχει υιοθετήσει υψηλά πρότυπα και προβαίνει σε συνεχείς ελέγχους. Υπάρχει όμως πάντοτε το ενδεχόμενο κάποιων λαθών.

Έτσι, πιστοί στην αρχή ότι «ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω», δημιουργήθηκε ο θεσμός του «Πρεσβευτή του Πελάτη» ως επιστέγασμα και της οργανωμένης λειτουργίας διαχείρισης αιτιάσεων η οποία εφαρμόζεται. Ο σκοπός αυτού του θεσμού είναι να βοηθά την ίδια την εταιρεία να βλέπει τις σχέσεις με τους πελάτες από τη δική τους σκοπιά και να καταλαβαίνει ακόμη καλύτερα τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους. Η κύρια ευθύνη και αρμοδιότητα του υπευθύνου είναι, σε περίπτωση διαφωνίας με κάποια ενέργεια ή απόφαση της ERGO, να εξετάσει το θέμα αντικειμενικά και αμερόληπτα, ώστε να υποστηρίξει μια δίκαιη λύση με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα του πελάτη.

Οι παρεμβάσεις του «Πρεσβευτή του Πελάτη» φέρνουν πιο κοντά την εταιρεία με τους πελάτες της και καλλιεργούν σχέσεις βασισμένες στη διαφάνεια και την αμοιβαία εμπιστοσύνη. Όλες οι υποθέσεις αιτιάσεων αντιμετωπίζονται με σωστή διαχείριση της πληροφόρησης και των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον θεσμό επισκεφτείτε διαβάστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της ERGO επισκεφτείτε την ιστοσελίδα ergohellas.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*