Έργο ανθρώπινο και εορταστικό, για το ανθρώπινο δυναμικό της ERGO

Παρουσία του CEO κ. Θεόδωρου Κοκκάλα, του Γενικού Διευθυντή κ. Δημήτρη Χατζηπαναγιώτου και άλλων Μελών της Διοίκησης, η “ERGO Ασφαλιστική” πραγματοποίησε και φέτος στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη τις καθιερωμένες εταιρικές εκδηλώσεις, με σκοπό την ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό, στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στις εκδηλώσεις αυτές, ο κ. Κοκκάλας έκανε ένα σύντομο απολογισμό του εταιρικού έργου στο έτος 2018, το οποίο, όπως υπογράμμισε, αποτελεί ήδη έτος ορόσημο στην ιστορική διαδρομή της εταιρείας. Επεσήμανε ότι το 2018 ήταν μια δύσκολη αλλά και επιτυχημένη χρονιά, καθώς οι δυσκολίες και οι προκλήσεις συνοδεύθηκαν από σημαντικά επιτεύγματα, όπως η ολοκλήρωση της απόλυτα επιτυχούς συγχώνευσης με την ΑΤΕ Ασφαλιστική και η επέκταση της αποκλειστικής συνεργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς μέχρι και το έτος 2030. Ολοκληρώνοντας ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την ουσιαστική συμμετοχή και συμβολή τους στις εταιρικές επιτυχίες και υπογράμμισε την ανάγκη οι προσπάθειες όλων να συνεχιστούν με στόχο τη διατήρηση της κερδοφόρου ανάπτυξης και την περαιτέρω ενίσχυση της πελατοκεντρικότητας, προκειμένου η ERGO να διατηρηθεί στις κορυφαίες θέσεις της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. 

Ο κ. Χατζηπαναγιώτου, στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε ότι το υποκατάστημα της ERGO στη Θεσσαλονίκη είναι το μεγαλύτερο υποκατάστημα ασφαλιστικής εταιρείας στην Περιφέρεια και εξήρε την ουσιαστική συμβολή του στην εξυπηρέτηση και ανάπτυξη των συνεργατών και πελατών της εταιρείας στη Βόρεια Ελλάδα. Τέλος επεσήμανε ότι, το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης θα παραμένει ισχυρό και αποτελεσματικό για όσο διάστημα οι βασικοί συντελεστές του, αλλά και το σύνολο των υπαλλήλων του θα εξακολουθήσουν να αφουγκράζονται και να προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών της ERGO. 

Στην εκδήλωση της Αθήνας, η ERGO δια του κ. Κοκκάλα τίμησε για την προσφορά τους, όλους τους υπαλλήλους της εταιρείας που συνταξιοδοτήθηκαν εντός του έτους 2018, στο πρόσωπο εκείνων εξ’ αυτών που προσέφεραν ουσιαστικό έργο στην εταιρεία από θέσεις ευθύνης για περισσότερα από τριάντα χρόνια. 

Τέλος, ο κ. Κοκκάλας απευθυνόμενος στον κ. Ιορδάνη Χατζηιωσήφ, ο οποίος την 31/12/2018 ολοκληρώνει την πολυετή καριέρα του στην ασφαλιστική αγορά, στην Αγροτική Ασφαλιστική και στην ERGO, τον ευχαρίστησε “από καρδιάς” για την εποικοδομητική συνεργασία τους και τη γενικότερη προσφορά του.

Εκτός από τις εκδηλώσεις αυτές, η ERGO, πάντα στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διοργάνωσε φέτος για πρώτη φορά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και εορταστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά των εργαζομένων της. Τα παιδιά, ως πρωταγωνιστές των εκδηλώσεων αυτών, διασκέδασαν με την ψυχή τους και παρήγαγαν Έργο ανθρώπινο και εορταστικό, παίζοντας ταρανδομαχίες, κατασκευάζοντας στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της εταιρείας, δοκιμάζοντας αχνιστές ζαχαρολιχουδιές και παρακολουθώντας μαγικά “παιχνιδουργήματα”. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*