Έναρξη στρατηγικής συνεργασίας 3p insurance brokers και money market SA

Την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας τους ανακοινώνουν σήμερα δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες Ασφαλιστικής διαμεσολάβησης της Ελληνικής αγοράς, η 3P Insurance Brokers και η money market SA.

Βασικός άξονας είναι η δημιουργία συνεργιών βασισμένων  στα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε Εταιρείας, με απώτερο στόχο την παροχή κορυφαίου επιπέδου υπηρεσιών τόσο προς επαγγελματίες Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όσο και προς τον τελικό Καταναλωτή.

Με  βάση τα παραπάνω, η 3p Insurance brokers αναλαμβάνει την υποστήριξη των εργασιών  της money market στους κλάδους Ζωής, Υγείας και Περιουσίας, ενώ αντίστοιχα η  δεύτερη θα προσφέρει την τεχνογνωσία της στον τομέα της ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής υποστήριξης Συνεργατών και Πελατών μέσω ενός ευφυούς συστήματος διαχείρισης ασφαλιστικών εργασιών.

Σχολιάζοντας την έναρξη της συνεργασίας οι κ. Γιώργος Λούβαρης και Τάκης Παλαιολόγος, της 3Ρ Insurance Brokers δήλωσαν ότι “ξεκινάμε την υλοποίηση ενός ευρέως φάσματος σχεδιασμών, με την πεποίθηση ότι το μέλλον βρίσκεται εκεί που η τεχνολογία τίθεται στη διάθεση επαγγελματιών διαμεσολαβητών, που είναι σε θέση να αναγνωρίσουν την προστιθέμενη αξία που αυτή δημιουργεί στην καθημερινότητα τους”.

Από πλευράς της money market, οι κ. Σωτήρης Παπαντωνόπουλος και Μανώλης Μαρσέλλος,  χαιρέτισαν την έναρξη της συνεργασίας τονίζοντας ότι “είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για αυτή την εξέλιξη, που μας δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία της 3Ρ σε ιδιαίτερα σημαντικούς κλάδους ασφάλισης, διευρύνοντας έτσι το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές που μας εμπιστεύονται”.

Η συνεργασία αποτελεί προϊόν λεπτομερών συζητήσεων, έχει πολυετή ορίζοντα περιλαμβάνοντας δράσεις που θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, έτοιμη να καλωσορίσει επιπλέον σχήματα που επιθυμούν να συμπορευθούν στην επόμενη ημέρα της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*