Hellas Direct – 3P Insurance: Μια συμφωνία που δημιουργεί υπεραξίες και για τους δυο

Άλλη μια συμφωνία συνεργασίας στο τομέα της ασφαλιστικής αγοράς έρχεται να επιβεβαιώσει τις έντονες διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στο κλάδο, απόρροια των σύγχρονων αναγκών και των αλλαγών που έχουν συντελεσθεί σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Ο λόγος για τη στρατηγική συμφωνία συνεργασίας ανάμεσα στην Hellas Direct και τη πρακτορειακή εταιρεία 3P Insurance που δημιουργεί νέα δεδομένα, προσδίδοντας υπεραξία και για τις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με ενημερωτική εγκύκλιο της 3P προς τους Συνεργάτες της, η 3P Insurance προσαρμόζοντας τη στρατηγική της πολιτική σε ένα phygital μοντέλο λειτουργίας, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, επέλεξε να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους συνεργάτες και ασφαλισμένους της, συνεργαζόμενη με μία εταιρία που διαθέτει την τεχνογνωσία και έχει επενδύσει τεράστια ποσά σε in house τεχνολογία και καινοτόμα προϊόντα, την Hellas Direct.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται “το πλάνο ανάπτυξης των ιδρυτών της HD, Αλέξη Πανταζή και Αιμίλιου Μάρκου, καθώς και η απόφασή τους να επενδύσουν πλέον και στα παραδοσιακά φυσικά δίκτυα επιλέγοντας την συμμετοχή τους στο μετοχικό σχήμα της 3P, αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή αλλά και άλλη μία έμπρακτη απόδειξη και επιβεβαίωση στην οικογένεια της 3P, της ποιότητας και του επαγγελματισμού της διοίκησης και του δικτύου της”.

Ψηφιακές Υπηρεσίες και white label προϊόντα αποκλειστικά για τη 3P Insurance

Όπως επισημαίνεται επίσης, η 3P Ιnsurance αποτελεί ανεξάρτητη οντότητα και θα συνεχίσει να λειτουργεί με αυτονομία, τόσο στην επιχειρηματική της δραστηριότητα με συνεργασίες με διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες, όσο και στη διοίκησή της, από τους ήδη υπάρχοντες εταίρους και τον ήδη ορισθέντα καταστατικό διαχειριστή.

Τις προσεχείς ημέρες ξεκινάει ο σχεδιασμός των ψηφιακών υπηρεσιών και white label προϊόντων αποκλειστικά για το δίκτυο της 3P Insurance.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*