Λούβαρης Γιώργος / Με αισιοδοξία, δύναμη, στόχους και αγάπη για τους συνανθρώπους μας

Ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα το 1984 στο χώρο της κλωστοϋφαντουργίας ως υπεύθυνος ποιότητας προϊόντων στην εταιρεία Καμσίσογλου ΑΕ, ανακαλύπτει την επιχειρηματική του κλίση και επενδύει σε μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα την οποία και διαχειρίζεται εξ ολοκλήρου μέχρι το 1990.

Έρχεται σε επαφή με το χώρο των ασφαλειών το 1989 και υπογράφει την πρώτη του σύμβαση με την American Life (Alico – Metlife σήμερα). Η ενασχόληση αυτή τον απορροφά, τον καλύπτει επιχειρηματικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο ο κοινωνικός προσανατολισμός, η επαφή με τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. 

Το 1994 ιδρύει το πρώτο του πρακτορείο ασφαλειών στην συνοικία του Πειραιά που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νίκαια . Οι επιχειρηματικοί του στόχοι όσο γνωρίζει την ασφαλιστική αγορά επεκτείνονται και η εταιρεία του με αποκλειστικό σκοπό την ποιότητα και την εντιμότητα στις σχέσεις με τους πελάτες, ξεκινάει συνεργασία και με ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που μοιράζονται την ίδια πίστη  και τους ίδιους στόχους στον θεσμό της διαμεσολάβησης.

Το 2004 αποφασίζει να μπει στον στίβο των Μεσιτών Ασφαλίσεων όπου και παραμένει έως και σήμερα. 

Εκπαιδεύσεις, πιστοποιήσεις και δεκάδες βραβεύσεις συνοδεύουν αυτή τη διαδρομή, ως επιστέγασμα της 15χρονης πορείας και προσφοράς του στην ασφαλιστική αγορά.

Μία μεγάλη μονάδα πλέον επί της Λ. Ποσειδώνος στον Άλιμο με υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και εκατοντάδες συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, επανδρωμένη με στελέχη γεμάτα όρεξη για δημιουργία και εκσυγχρονισμό, με στόχους και όραμα για καινοτομίες και διαρκή επένδυση στην τεχνολογία, είναι το αποτέλεσμα μιας διαρκούς και μεγάλης προσπάθειας όλα αυτά τα χρόνια.

Όλα αυτά όμως δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν όπως καταθέτει ό ίδιος αν δεν υπήρχαν σε όλη αυτή την πορεία οι άνθρωποι που μοιράστηκαν μαζί μου και στήριξαν τα ίδια οράματα τις ίδιες αγωνίες τις ίδιες επιτυχίες και που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. «Είναι τα στελέχη της εταιρείας ..οι συνεργάτες μου». Άλλωστε όπως λέω σε όλη αυτή την πορεία «κανείς δεν μας έταξε ούτε μας υποσχέθηκε τίποτα, όλα πρέπει να τα προσπαθήσουμε και να τα πραγματώσουμε μόνοι μας».  Με το μότο «ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ , ΔΥΝΑΜΗ, ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ» ο κ. Γιώργος Λούβαρης, Διευθύνων Σύμβουλος , 3P Insurance Brokers, συνεχίζει την πορεία του στο χώρο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης με σεβασμό και ήθος, εμπειρία και γνώση αλλά και με την δυναμική να ανταπεξέλθει με επιτυχία στα νέα δεδομένα που ταχύτατα διαμορφώνονται στην Ασφαλιστική αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*