Groupama: Φορτίζει ηλεκτρικά οχήματα, ασφαλίζει σταθμούς φόρτισης 

του Νίκου Σακελλαρίου

Με μία έξυπνη και υπεύθυνη περιβαλλοντικά επιλογή γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η Groupama στην Ελλάδα.

Εγκαινίασε και παρουσίασε χθες τον σταθμό δωρεάν φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα στα Κεντρικά της Γραφεία στη Ν. Σμύρνη επί της Λεωφ. Συγγρού.

Ταυτόχρονα ανακοίνωσε πως καλύπτει ασφαλιστικά τους δημόσια και ιδιωτικά προσβάσιμους και πιστοποιημένους σταθμούς φόρτισης που εγκαθίστανται σε επιχειρήσεις , εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, κατοικίες (wall-box)

Πρόκειται για την ασφαλιστική εταιρεία που αποκτά τέτοιον σταθμό και μία από τις ελάχιστες εταιρείες στη χώρα που το διαθέτουν χωρίς χρέωση. Ταυτόχρονα πρόσφερε σε συνεργασία με την BMW Hellas την εμπειρία και τη γνωριμία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου το BMW i3 και το πρωτοποριακό plug-in υβριδικό sports car BMW i8.  H φιλοσοφία της εταιρείας είναι η ενθάρρυνση της χρήσης οχημάτων μηδενικών ρύπων και την περαιτέρω διευκόλυνση όσων τα χρησιμοποιούν.  Στην Ελλάδα σήμερα κυκλοφορούν περί τα 400 ηλεκτρικά οχήματα.

Συνεπής στη διαχρονική της δέσμευση να αναπτύσσει δράσεις που άπτονται θεμάτων δημοσίου ενδιαφέροντος, η Groupama Ασφαλιστική πήρε την πρωτοβουλία να εγκαταστήσει πρώτη στον κλάδο της τον σταθμό  φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στα κεντρικά της γραφεία. Ο σταθμός είναι ενταγμένος στο Δίκτυο ΦΟΡΤΙΖΩ, παρέχοντας τη δυνατότητα on-line αναζήτησης και κράτησης των συνεδριών φόρτισης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*