Δώρο Ζωής στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» από την Groupama και την «Αγάπη για Ζωή»

Η Groupama Ασφαλιστική στέκεται για άλλη μια χρονιά με υπευθυνότητα και συνέπεια δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, με μια ουσιαστική δράση κοινωνικής προσφοράς. Φέτος, η εταιρεία δώρισε μέσω του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ «Αγάπη για Ζωή» 4 αναπηρικά αμαξίδια στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». 

Τα αμαξίδια παραδόθηκαν στο νοσοκομείο μέσα στον Φεβρουάριο από την Πρόεδρο του Συλλόγου «Αγάπη για Ζωή», Βιβή Βάγγαλη. Τα τρία από αυτά δόθηκαν στην χειρουργική μονάδα και το ένα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών. Παρόντες κατά την παράδοση ήταν και η Υπεύθυνη Διαχείρισης Αποβλήτων Υγειονομικής Μονάδας – Τμήματος Λοιμώξεων του νοσοκομείου Αλεξάνδρα Νάκα, καθώς και μέλη του αρμόδιου νοσηλευτικού προσωπικού, οι οποίοι, σε κλίμα συγκίνησης και ευαισθησίας, ευχαρίστησαν την Groupama Ασφαλιστική για την έμπρακτη στήριξη που ανελλιπώς προσφέρει στον συνάνθρωπο.

Σε μία εποχή όπου οι ανάγκες στον χώρο της υγείας στην Ελλάδα εξακολουθούν να είναι μεγάλες και εξαιρετικά κρίσιμες, η Groupama Ασφαλιστική βρίσκεται “Σίγουρα δίπλα” στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μέσω ενός συνεπούς πλαισίου φιλανθρωπικών δράσεων, μεταξύ των οποίων είναι και η ετήσια δωρεά στο Σύλλογο «Αγάπη για Ζωή», για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων. Προτάσσοντας τις αξίες της αφοσίωσης, της υπευθυνότητας και της κοινωνικής προσφοράς, η Groupama Ασφαλιστική επικεντρώνεται σε δράσεις που εκφράζουν τη διαχρονική της δέσμευση για την προώθηση της κοινωνικής ευημερίας, της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*