Αλ. Σαρρηγεωργίου, Ελ. Παπασπυροπούλου έκοψαν την 117η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΕΑΕΕ

της Ελενας Ερμείδου

Ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, πρόεδρος της ΕΑΕΕ μαζί με την Ελύνα Παπασπυροπούλου γενική διευθύντρια της ΕΑΕΕ έκοψαν την 117η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΕΑΕΕ, υποδεχόμενοι το 2024, μαζί με εκπροσώπους των ασφαλιστικών επιχειρήσεων, ασφαλιστών, μεσιτών αντασφαλίσεων και άλλων φορέων, παρουσία του Σταύρου Κωνσταντά (ΔΕΙΑ), νομικών, ελεγκτικών και συμβουλευτικών κύκλων.

Ο τυχερός του νέου έτους η Groupama

Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας έπεσε στην Groupama Ασφαλιστική, το οποίο παρέλαβε για λογαριασμό του Χρήστου Κάτσιου, ο Ευάγγελος Οικονομόπουλος – Εμπορικός Διευθυντής Commercial Division and Customer Care Director στην Groupama Ασφαλιστική.

«Κάναμε πολύ καλά την δουλειά μας»

Στην πολύ σύντομη ομιλία του ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου εξήρε το ύψος των αποζημιώσεων που κατέβαλλε η ασφαλιστική αγορά της Ελλάδος, τονίζοντας ότι «κάναμε πολύ καλά την δουλειά μας, αποζημιώσαμε μόνο για τον Ντάνιελ 370 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 320 εκατομμύρια ευρώ κατευθύνθηκαν σε αποζημιώσεις εμπορικών και βιομηχανικών μονάδων.

«ή όλοι κάνουν λάθος ή κάτι πρέπει να αλλάξουμε»

Αναφερόμενος στο γεγονός της χρονιάς για την ελληνική ασφαλιστική αγορά στην έκπτωση 10% στον ΕΝΦΙΑ τόνισε πως το κίνητρο άρχισε να αποδίδει, ωστόσο δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως «ή όλοι κάνουν λάθος ή κάτι πρέπει να αλλάξουμε εμείς», αποδίδοντας το σκεπτικό του στα χαμηλά ποσοστά ασφαλιστικής διείσδυσης στην Ελλάδα, και των μεγάλων ζημιών από καταστροφικά συμβάντα που δεν αποζημιώνονται ποτέ.

«Κάνουμε τα καλύτερα πάρτι»

Η 117η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2024 πραγματοποιήθηκε σε ένα

εκλεπτυσμένο και φιλικό κεντρικό χώρο των Αθηνών, σε ένα εύθυμο περιβάλλον, επιβεβαιώνοντας αυτό που στην αρχή τόνισε εμφατικά ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, «εμείς κάνουμε τα καλύτερα πάρτι».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*