Τη Δευτέρα το μεγάλο ασφαλιστικό συνέδριο του InsuranceForum.gr στα Ιωάννινα

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για τη διοργάνωση του 27ου Ασφαλιστικού Συνεδρίου του InsuranceForum.gr και της Insurance Innovation στην πόλη των Ιωαννίνων.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, από τις 17.00 έως τις 20.30, στο Hotel Du Lac (Κ. Παπούλια & Ίκκου), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Ιωαννίνων.

Θα παρευρεθούν στελέχη με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο, τα οποία θα ενημερώσουν για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στον κλάδο αλλά και για τις θεσμικές αλλαγές που θα μεταβάλουν τα δεδομένα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση το επόμενο διάστημα.

Ταυτόχρονα, στόχος του φετινού ασφαλιστικού συνεδρίου είναι να μεταφέρει στους συμμετέχοντες πώς έννοιες όπως η οικονομία, η φορολογία, το Solvency II, o GDPR και η IDD συνθέτουν το παζλ της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης του αύριο.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα χαιρετήσει η γραμματέας του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Ιωαννίνων Αλεξάνδρα Τσιλιμή, η αντιπρόεδρος του ΣΕΜΑ Ευγενία Καφφετζή, καθώς και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Ιωάννης Μήτσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Ιωανίννων θα παρουσιάσουν στους παρευρισκομένους τις επερχόμενες δράσεις τους, καθώς και έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων τους.

Τα συνέδρια του InsuranceForum.gr και της Insurance Innovation αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με τη συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, και ανασχεδιάζονται συνεχώς ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρες και χρήσιμες. Μέχρι στιγμής το insuranceforum.gr έχει επισκεφθεί περισσότερες από 15 πόλεις, διοργανώνοντας με τους τοπικούς φορείς εξαιρετικά επιτυχημένες συναντήσεις.

Δείτε όλες τις πληροφορίες του συνεδρίου στο www.insuranceinnovation.gr/conference.

 

Χορηγοί Συνεδρίου

Ασφαλιστικές εταιρείες: ARAG, ERGO HELLAS, DAS HELLAS, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, QUDOS HELLAS

Μεσιτικές εταιρείες: INSURANCE PRO ONLINE BROKERS

Εταιρείες επισκευής κρυστάλλων οχημάτων: GLASSDRIVE

Υποστηρικτές: GLOBALNET INSURANCE BROKERS

 

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα των παρακάτω φορέων

Σύλλογος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Ιωαννίνων

Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΕΑΕ)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ)

 

Χορηγοί Επικοινωνίας

Κλαδικά sites:  Asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – underwriter.gr

Κλαδικά περιοδικά: Ιnsurance World

Οικονομικά sites: Euro2day.gr –  sofokleousin.gr  – marketnews.gr – reporter.gr – dikaiologitika.gr

Τοπικά μέσα επικοινωνίας: Εφημερίδα Πρωινός Λόγος – Epirusnow.gr – Εφημερίδα Τύπος της Ηπείρου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*