Η INTERLIFE «κινεί γη και θάλασσα» με το Sail for Pink

Με το σύνθημα «Ελάτε να κινήσουμε γη και θάλασσα» πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης η εκστρατεία «Sail for Pink», την οποία στήριξε ως Μεγάλος Χορηγός η INTERLIFE Ασφαλιστική για έκτη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας «προσφέρω …αλλιώς».

Η εκστρατεία αφορούσε  πλήθος εκδηλώσεων σε θάλασσα και στεριά, που πραγματοποιήθηκαν στο Θερμαϊκό  Κόλπο και στην παραλία της Θεσσαλονίκης στις αρχές Μαΐου, ενώ σε ένα λαμπερό πάρτι ο Σύλλογος βράβευσε την INTERLIFE για την πολυετή συμπαράστασή της και την κοινωνική της ευαισθησία.

Σκοπός των εκδηλώσεων και της φετινής χρονιάς ήταν να ενημερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος και να στηριχθούν για άλλη μια χρονιά προγράμματα  για την ενημέρωση, την ενίσχυση της γυναικείας ταυτότητας, την υποστήριξη γυναικών με εμπειρία καρκίνου μαστού αλλά και τη στήριξη ασθενών.

«Η INTERLIFE στηρίζει τη δράση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής” Ν. Θεσσαλονίκης και συντονίζεται στην παγκόσμια μάχη ενάντια στην επάρατη νόσο, μεταδίδοντας ένα μήνυμα ζωής, δύναμης, χαράς και ενέργειας, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι μέρος της φιλοσοφίας της» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*