ΕΙΑΣ: Επαναλαμβάνεται το επίκαιρο σεμινάριο «Ασφαλίσεις σκαφών αναψυχής»

Ανταποκρινόμενο στο πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησης του σεμιναρίου «Ασφαλίσεις σκαφών αναψυχής» και στο σχετικό αίτημα πολλών συναδέλφων, το ΕΙΑΣ προγραμματίζει την άμεση επανάληψή του την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Απριλίου, 16:00-19:20, στο εκπαιδευτικό κέντρο του Ινστιτούτου (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος).

Η ασφάλιση των σκαφών αναψυχής και της αστικής ευθύνης των ιδιοκτητών και πλοηγών τους είναι υποχρεωτική, κρίσιμη και μεγάλης σημασίας. Επομένως, πρέπει να αποτελεί σημαντικό ενδιαφέρον των ασφαλιστικών επιχειρήσεων, αλλά και μέλημα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Επιπλέον, η ασφαλιστέα ύλη είναι πολύ μεγάλη και πρέπει να ενδιαφέρει τους παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς, αφού επιπροσθέτως εμπεριέχει το στοιχείο της κοινωνικής υπευθυνότητας.

Το επίκαιρο σεμινάριο του ΕΙΑΣ, διάρκειας 8 εκπαιδευτικών ωρών, αναλύει λεπτομερώς την εν λόγω περιοχή ασφαλιστικού ενδιαφέροντος, παρουσιάζει εύληπτα το νομοθετικό πλαίσιο που τη διέπει, περιγράφει τυπικά και μη τυπικά προγράμματα ασφάλισης σκαφών αναψυχής, αναφέρεται συστηματικά στις παροχές και τις καλύψεις τους, στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και στα οφέλη υπέρ των ασφαλισμένων, ενώ παρέχει εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία πωλήσεών τους.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018, ενώ το κόστος συμμετοχής ξεκινά από 50 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής, στο αρχείο 2ο ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ_17 & 18.4.2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*