RETAIL & TOBACCO NEWS: Το πανελλαδικό βήμα της Μικρής Λιανικής, στην έκθεση «SUPER MARKET MINI MARKET & ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ»

Το νέο μηνιαίο περιοδικό, RETAIL & TOBACCO NEWS, παρουσιάζεται  για πρώτη φορά στην έκθεση «SUPER MARKET MINI MARKET & ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 30/9-2/10.2016», ** που διοργανώνεται από την ROTa αε, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.

Το RETAIL & TOBACCO NEWS, θα έχει δυναμική παρουσία στο περίπτερο Β28Α, και διανομή 7.000 τευχών σε εκθέτες και επισκέπτες, στην έκθεση που απευθύνεται σε έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους καθώς για 3 ημέρες συγκεντρώνει τους κορυφαίους προμηθευτές της ελληνικής αγοράς και τις πιο σημαντικές κατηγορίες προϊόντων.

Το RETAIL & TOBACCO NEWS είναι η νέα εκδοτική προσπάθεια, αποτέλεσμα της συνεργασίας του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Νομού Αττικής, με την εκδοτική εταιρία Ethos Media, καταξιωμένη στο χώρο των ειδικών οικονομικών, ασφαλιστικών και ιατροφαρμακευτικών εκδόσεων.

Το RETAIL & TOBACCO NEWS, το Πανελλαδικό Βήμα της Μικρής Λιανικής, ανταποκρίνεται δυναμικά στις ανάγκες που ξεπροβάλλουν, σε μια νευραλγική αγορά στην οποία συναλλάσσονται σε καθημερινή βάση, τουλάχιστον 2.000.000 άνθρωποι.

Είναι ένα περιοδικό με άποψη, παρεμβατικότητα, σύγχρονο design και μοντέρνα αισθητική, διαφοροποιείται από τις ήδη υπάρχουσες εκδοτικές προσπάθειες και  φιλοδοξεί να καταστεί ένα εργαλείο δουλειάς, αλλά και άμεσου κέρδους για τα σημεία Μικρής Λιανικής.

Αποτελεί άριστη πλατφόρμα για τη προώθηση και προβολή όλων των προϊόντων και υπηρεσιών του κλάδου, καθώς διαθέτει μια σημαντική εκδοτική δυναμική και διείσδυση σε ένα απόλυτα στοχευμένο κοινό, ειδικά στις μέρες μας, όπου τα δεδομένα της αγοράς διαρκώς αναπροσδιορίζονται και ο ανταγωνισμός ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες σημείων Μικρής Λιανικής, ιδιοκτήτες mini market, διανομείς αντιπροσώπους καπνοβιομηχανικών προϊόντων, καπνοβιομηχανίες – παραγωγικές συναλλασσόμενες εταιρείες, καπνοπώλες,  χονδρέμπορους τροφίμων, εταιρείες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, πρακτορεία και  αντιπροσώπους διανομής τύπου, αρμόδιες υπηρεσίες πάταξης λαθρεμπορίου, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, θεσμικούς παράγοντες.

Καλύπτει καίρια θέματα όπως εξειδικευμένα market news, νομοθεσία, ασφαλιστικά, φορολογικά, περιέχει συνεντεύξεις, success stories και σχετικά άρθρα όπως και τοπικές ανταποκρίσεις και αφιερώματα.

Κάθε μήνα οι αναγνώστες του θα βρίσκουν στις σελίδες του αποκλειστικές προωθητικές ενέργειες, μέσω κουπονιών, οι οποίες θα εξασφαλίζουν κέρδη για τους ιδιοκτήτες των σημείων Μικρής Λιανικής.

Το RETAIL & TOBACCO NEWS καθίσταται ως ένα ισχυρό εργαλείο στην αγορά της Μικρής Λιανικής.

Το πρώτο τεύχος κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

** «όποιος θα ήθελε να επισκεφθεί την έκθεση, μπορεί να χρησιμοποιήσει την επισυναπτόμενη  πρόσκληση για την δωρεάν είσοδό του.»

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*