Η 13η HORECA από 9-12 Φεβρουαρίου στο Μetropolitan Expo

Η 13η HORECA, ανοίγει τις πύλες της από 9-12 Φεβρουαρίου στο Μetropolitan Expo για να υποδεχτεί όλους τους επαγγελματίες της Ξενοδοχίας, της Μαζικής Εστίασης και της Καφεστίασης.

Στην έκθεση θα λάβουν μέρος 550 εκθέτες, σε 55.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας. Οι επισκέπτες αναμένεται να φθάσουν  τα 120.000 άτομα από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν 8 πανελλήνια πρωταθλήματα καφέ & cocktail.

Παράλληλα, με τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων της Τουριστικής Βιομηχανίας και του Επισιτιστικού κλάδου, για ακόμα μία χρονιά η HORECA φιλοδοξεί να αποτελέσει το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στη χώρα μας.

Πλήρως ανανεωμένες παράλληλες εκδηλώσεις

Μέρα από τα πλήρως ανανεωμένα προγράμματα οι καινοτομίες και οι ενδιαφέρουσες ιδέες για την ψηφιακή εξέλιξη και το ιντερνετικό μάρκετινγκ των ξενοδοχείων, αλλά και γενικότερα των τουριστικών καταλυμάτων θα αποτελέσουν τον πυρήνα του Web Hotel. Παράλληλα, κορυφαίοι chef και ζαχαροπλάστες από όλο τον κόσμο μέσα από εντυπωσιακές γαστρονομικές παρουσιάσεις κατά την διάρκεια του Gastronomy Forum θα δώσουν το βήμα στην νέα ελληνική κουζίνα. Επιπλέον, βραβευμένοι και έμπειροι baristi και bartenders θα κυριαρχήσουν με τις εξειδικευμένες παρουσιάσεις τους στα stages των Beer & Spirits Show και Coffee Events όπου αντίστοιχα θα διεξαχθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktails της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ από τον SCA Greece.

Στη HORECA και πάλι η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Η κορυφαία ετήσια θεσμική συνάντηση των Ελλήνων ξενοδόχων, η Γ.Σ. του ΞΕΕ θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μία χρονιά στη HORECA. Περισσότεροι από 1.500 ξενοδόχοι από κάθε περιοχή της Ελλάδας αναμένεται να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, στην οποία χαράσσονται οι βασικές στρατηγικές για την ανάπτυξη του κλάδου, ενώ αναμένονται σημαντικές ανακοινώσεις για το μέλλον του Τουρισμού από τους θεσμικούς φορείς και τους εκπροσώπους του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*