Νέο webinar: Το Neuromarketing στις πωλήσεις ασφαλειών!

Το insurancewebinars.gr σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών διεξάγει το νέο webinar (διαδικτυακό σεμινάριο) με τίτλο «Το Neuromarketing στις πωλήσεις ασφαλειών!» τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016 και ώρα 17.00-19.00.

Εισηγητής στο σεμινάριο θα είναι ο Γιώργος Ραλλάκης, σύμβουλος επιχειρήσεων, εκπαιδευτής σε θέματα πωλήσεων και marketing, και υπεύθυνος εκπαίδευσης της LearningEvolution.gr.

Περιγραφή και σκοπός του webinar

Σκοπός του προγράμματος είναι να μάθουμε τι είναι το neuromarketing και πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη των πωλήσεών μας. Το neuromarketing μάς δίνει μια νέα μοναδική οπτική γωνία στη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και στον τρόπο που αντιδρά στις προσπάθειες του marketing, και η νέα αυτή οπτική γωνία μας δείχνει πως ο τρόπος λειτουργίας του είναι πολύ διαφορετικός από ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Θα δούμε πρακτικά παραδείγματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άμεσα στις καθημερινές μας πωλήσεις.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων, φοιτητές/σπουδαστές ασφαλιστικών σπουδών και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Θεματολογία

Στο webinar θα μιλήσουμε για το neuromarketing, τι ακριβώς είναι και γιατί μας ενδιαφέρει. Επίσης, θα αναλύσουμε πρακτικές εφαρμογές του neuromarketing στις καθημερινές πωλήσεις μας. Αναλυτικά, θα μιλήσουμε για:

  • Τι είναι το neuromarketing και τι μας προσφέρει
  • Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για την τιμή και το προϊόν
  • Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για τις αισθήσεις του καταναλωτή
  • Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για τη δημιουργία αίσθησης εμπιστοσύνης και αφοσίωσης
  • Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για την προσωπική επαφή (πώληση)

Το webinar μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην τιμή των 25 €, ενώ αίτηση συμμετοχής για μία από τις 25 θέσεις υποβάλλετε στο www.insurancewebinars.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*