10 χρόνια Matrix Broker at Lloyd’s – Made in Greece!

Με ένα μεγάλο πάρτι, παρουσία περισσότερων από 300 εκπροσώπων του ασφαλιστικού κλάδου αλλά και του επιχειρηματικού και ναυτιλιακού κόσμου, η Matrix Broker at Lloyd’s γιόρτασε τη 10η επέτειο λειτουργίας της ως αμιγώς ελληνικής επιχείρησης.

Με guest star την Άννα Βίσση, οι προσκεκλημένοι της Matrix είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στον φιλόξενο χώρο του Hotel Ermou και να γιορτάσουν μαζί με τα στελέχη της εταιρείας αυτήν τη σημαντική στιγμή του πρώτου αντασφαλιστικού μεσιτικού ομίλου ελληνικών συμφερόντων.

Στο πλαίσιο του σύντομου χαιρετισμού του, ο CEO της εταιρείας Δημήτρης Τσεσμετζόγλου ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την παρουσία τους, αλλά κυρίως για την πολύτιμη φιλία τους, υπογραμμίζοντας: «Το δεκαετές αυτό ταξίδι της Matrix μάς έδωσε τη χαρά και την τιμή να αποκτήσουμε πολλούς φίλους. Φίλους που είμαστε βέβαιοι ότι θα τους έχουμε μαζί μας και στη συνέχεια του ταξιδιού και που μαζί τους θα γιορτάσουμε πολλές ακόμη δεκαετίες επιτυχιών».

Κατά τα τελευταία δέκα χρόνια η Matrix, η μοναδική ελληνική μεσιτική Broker at Lloyd’s, προτείνει καινοτόμες λύσεις που –εκτός από την παραδοσιακή τοποθέτηση κινδύνων στις διεθνείς αντασφαλιστικές αγορές− εκτείνονται στην ενίσχυση της κεφαλαιακής βάσης των ασφαλιστικών επιχειρήσεων, στη δημιουργία πρωτοποριακών και καινοτόμων μοντέλων αποθεματοποίησης, αλλά και στη διεύρυνση του φάσματος των καλύψεων που μπορεί να παρέχει μια εταιρεία στους καταναλωτές της. Η προσωπική, ταχύτατη εξυπηρέτηση από τη στιγμή του αιτήματος μέχρι και τον διακανονισμό της ζημίας, καθώς και οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που βρίσκονται στη διάθεση όλων των πελατών της Matrix, ανεξαρτήτως του μεγέθους τους, κατά τα τελευταία χρόνια την έχουν τοποθετήσει ως κορυφαία μεσιτική σε επίπεδο ανταπόκρισης και customer service σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο (Intelligent Insurer Global & European Awards).

Σήμερα η Matrix, με μερίδιο που ξεπερνάει το 65% σε στοχευμένες αγορές, διαθέτει 5 γραφεία σε πέντε χώρες (Αθήνα, Λονδίνο, Λευκωσία, Κωνσταντινούπολη, Γιοχάνεσμπουργκ), μία θυγατρική με αντικείμενο τις θαλασσασφάλειες –τη Matrix MIRB Marine Brokers−, περισσότερα από 80 έμπειρα και άρτια καταρτισμένα στελέχη και συνεργασίες με εξειδικευμένους συμβούλους σε περισσότερες από 20 χώρες.

«Με ετήσιο μεσοσταθμικό ρυθμό ανάπτυξης που ξεπερνάει το 22%, συνεχή και αδιάλειπτη κερδοφορία και ισχυρή κεφαλαιακή βάση», όπως επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση, «η Matrix συμβάλλει στη διάδοση και διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, ενισχύει συνεχώς τη δράση της σε επίπεδο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και εντείνει καθημερινά την προσπάθεια για παροχή υψηλού επιπέδου και καινοτόμων υπηρεσιών, στιβαρή οργανική ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων της».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*