H Howden Ελλάδας χορηγός του DAVIS CUP στο Παναθηναϊκό Στάδιο

H Howden Ελλάδας συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα κάθε δράση που προάγει τις αξίες του πολιτισμού, του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας μέσα από την χορηγία της Ε.Φ.Ο.Α. για την πρόκριση στο Davis Cup.

H ελληνική εθνική ομάδας αντισφαίρισης, με αρχηγό τον Στέφανο Τσιτσιπά, αντιμετώπισε στο Καλλιμάρμαρο (16 και 17 Σεπτεμβρίου 2023)την Εθνική Ομάδα της Σλοβακίας για το GROUP I του DAVIS CUP .

Στην ελληνική  αποστολή, εκτός από τον Στέφανο Τσιτσιπά, συμμετείχαν οι αθλητές  Αλέξανδρος Σκορίλας, Μιχάλης Περβολαράκης, Αριστοτέλης Θάνος και Πέτρος Τσιτσιπάς.

Μετά το τέλος των αγώνων, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβαλε έναν τίτλο για όλα όσα έζησε αυτό το διήμερο στο Παναθηναϊκό Στάδιο, λέγοντας συγκινημένος: «Το τένις δοξάστηκε σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία της Ελλάδας».

Ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO Ηowden Ελλάδας & Κύπρου δήλωσε: «Η υποστήριξη στην ΕΦΟΑ και στους αθλητές μας αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής να είμαστε παρόντες σε πρωτοβουλίες που προάγουν την ομαδικότητα και την συνεργασία, αξίες που αντικατοπτρίζουν και τη φιλοσοφία του Ομίλου Howden. Είμαστε υπερήφανοι για την συνεισφορά μας στην επιτυχία αυτού του εμβληματικού τουρνουά, σε ένα από τα πιο ιστορικά μνημεία της χώρας μας, όπως το Παναθηναϊκό Στάδιο, οι εικόνες του οποίου ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο, αναδεικνύοντας τον πολιτισμό μας, το ελληνικό πνεύμα και τη μακροχρόνια ιστορία του τόπου μας. Η αφοσίωση και το πάθος της Εθνικής μας ομάδας, αποτελεί έμπνευση για όλους μας και τους ευχαριστούμε θερμά για τις στιγμές που μας χάρισαν κατά την διάρκεια των προκριματικών αγώνων του Davis Cup».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*