Τι λέει η International Life για τη συμφωνία με την Εθνική Ασφαλιστική

Αντίστροφα για μια θετική «απάντηση» από την Εθνική Ασφαλιστική μετρά για μια ακόμη φορά η International Life, θεωρώντας ότι το ζήτημα της μεταβίβασης του χαρτοφυλακίου ζωής θα κλείσει το αργότερο μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

 

Όπως δηλώνει στο IW ανώτατο στέλεχος της διοίκησης της International Life, η τελευταία ενημέρωση που είχε από την Εθνική Ασφαλιστική είναι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται και ο τελευταίος έλεγχος στα οικονομικά στοιχεία της ασφαλιστικής ώστε το Δ.Σ. της Εθνικής να λάβει τις αποφάσεις του.

 

Σε ερώτηση γιατί αργεί να ολοκληρωθεί ο σχετικός έλεγχος, δηλώθηκε ότι η Εθνική Ασφαλιστική ζήτησε να ακτινογραφήσει οικονομικά την International Life βάσει και των διαθέσιμων στοιχείων με ημερομηνία 31 Δεκεμβρίου 2015, ώστε να έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη θέση της.

 

Σημειώνεται ότι ο τελευταίος έλεγχος διενεργήθηκε βάσει στοιχείων πρώτου εξαμήνου 2015.

 

Όσο για το πότε το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής θα κλείσει το όλο θέμα, στο IW τονίσθηκε ότι σύμφωνα και με τις τελευταίες διαθέσιμες πληροφορίες, η επόμενη συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για την εβδομάδα που ακολουθεί, οπότε εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά με τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*