Μινέττα: Νέος τρόπος πληρωμής ασφαλίστρων οχημάτων για τη διευκόλυνση των ασφαλισμένων

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα με γνώμονα πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των συνεργατών της, ακόμα και στις παρούσες δύσκολες χρηματοοικονομικές συνθήκες, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας ιστοσελίδας της για πληρωμή ασφαλίστρων οχημάτων με τη χρήση κάρτας.

Συγκεκριμένα, μέσω του pay.minetta.gr, οι πελάτες της Εταιρίας μπορούν πλέον να εξοφλούν τα ασφάλιστρά τους για συμβόλαια οχημάτων, τόσο για ανανεώσεις όσο και για τα πρωτασφαλιστήρια, με τη χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή και προπληρωμένης κάρτας Visa, MasterCard, Maestro και AmericanExpress, με την καταχώρηση αριθμού συμβολαίου ή κωδικού ηλεκτρονικής πληρωμής, καθώς και των στοιχείων επικοινωνίας τους. Μετην ολοκλήρωση της πληρωμής ο ασφαλισμένος λαμβάνει το συμβόλαιο και την απόδειξη πληρωμής στην ηλεκτρονική διεύθυνσηαλληλογραφίας που έχει δηλώσει.
Η Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα θέλει να διαβεβαιώσει τους πελάτες και τους συνεργάτες της ότι, όπως συνεχώς πράττει στα 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας της, έχει υπάρξει η απαραίτητη μέριμνα για τη διασφάλιση των συμβολαίων τους, η Εταιρία ανταποκρίνεται πλήρως σε όλες τις υποχρεώσεις της και παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων προς αυτούς υπηρεσιών.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας στην τηλεφωνική γραμμή 2109309500.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*