back to top
19.9 C
Athens
Τρίτη 3 Ιουνίου 2025

27 Νοεμβρίου η 7η Απονομή των Βραβείων Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας

Έφτασε η στιγμή για τη μεγάλη γιορτή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας που έχει καθιερώσει και κάθε χρόνο αναβαθμίζει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Τα Βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» που απονέμονται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, αποτελούν θεσμό και τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής από τον επιχειρηματικό, επιμελητηριακό και πολιτικό κόσμο, θα πραγματοποιηθούν φέτος, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, στις 18:30, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, ΕΛΣ.

- Advertisement -

Με γνώμονα τη στήριξη και ανάδειξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, το Ε.Ε.Α. θα επιβραβεύσει για ακόμη μία χρονιά μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες, που αντέχουν στις διαδοχικές οικονομικές κρίσεις, αλλά και που καταφέρνουν, με όραμα, προσπάθεια και υπευθυνότητα, να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν.

Σε μία λαμπρή εκδήλωση, θα βραβευθούν επιχειρήσεις στις κατηγορίες: Δικτύωση, Ανάπτυξη στο χρόνο, Καινοτομία, Νέες Τεχνολογίες, Οικογενειακή επιχείρηση, Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, Νεοφυής Επιχειρηματικότητα, Επιχειρηματική ανθεκτικότητα, Εξωστρέφεια, Πράσινη Επιχειρηματικότητα.

- Advertisement -

Ειδικό βάρος έχουν πάντα οι τιμητικές βραβεύσεις που αφορούν στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Φέτος, το Ε.Ε.Α. θα τιμήσει το Πυροσβεστικό Σώμα, Έλληνες Ολυμπιονίκες, αλλά και δύο ξεχωριστά παραδείγματα αλληλεγγύης και αριστείας.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, ενώ τα βραβεία θα απονείμουν Υπουργοί, βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων. Θα παραστούν, επίσης, εκπρόσωποι επιχειρηματικών ομίλων, πρόεδροι και μέλη διοίκησης επιμελητηρίων, καθώς και φορέων και κοινωνικών εταίρων.

Ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά θα δώσει ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα – έκπληξη, με «άρωμα» Κρήτης.

Παρουσιαστές της μεγάλης γιορτής θα είναι οι δημοσιογράφοι Εύη Φραγκάκη και Αντώνης Κρητικός.

#eeathens_vraveia2023

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

«Γ. Χατζηθεοδοσίου: Το 2ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο που διοργανώνει το ΕΕΑ μπορεί να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα για το μέλλον των ΜμΕ»

Ζούμε πλέον στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και οι αλληλεπιδράσεις στο οικονομικό πεδίο είναι κάτι φυσιολογικό.

Εποικοδομητική συνάντηση εργασίας του Υπουργού Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκου με αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Ε.Ε.Α

Σε άριστο κλίμα διεξήχθη η συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης μεταξύ του Υπουργού κ. Τάκη Θεοδωρικάκου και αντιπροσωπείας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου

«Καμπανάκι» για όσους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές δεν έχουν καταθέσει στο Ε.Ε.Α. επαναπιστοποιήσεις και συμβόλαια αστικής ευθύνης

Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο διαγραφής από το Μητρώο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) είναι όσοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές

Βιωσιμότητα Τουριστικών Επιχειρήσεων: Η συμβολή της Ιδιωτικής Ασφάλισης

Συμμετοχή της INTERLIFE στο 19ο Πολυσυνέδριο που ανέδειξε το νέο μοντέλο επιχειρηματικότητας και τις προκλήσεις – ευκαιρίες για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εθελοντική αιμοδοσία στο insurancemarket

Στις 12 Μαΐου, το insurancemarket διοργάνωσε την πρώτη του εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του, με τη συμμετοχή εργαζομένων, φίλων και συγγενών

Δ. Νοδάρος, NN Hellas: Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, η συμφωνία επιτυχίας… (οι μουσικοί και ο μαέστρος!)

Στα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα που κατέγραψε η NN Hellas για ακόμη μια χρονιά αναφέρθηκε ο κ. Διονύσης Νοδάρος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων

Φ. Μιχάλη: Θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη θέση με αξιοπιστία και με δύναμη

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» διεξήχθη την Δευτέρα το Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων της ΝΝ Ηellas.

Η Anytime εγκαινίασε το ανακαινισμένο Δημοτικό Σχολείο στο Μεγάλο Μοναστήρι

Η Anytime, σε συνεργασία με τη Humanity Greece, την Πέμπτη 29 Μαΐου 2025, παρέδωσαν στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλίας το ανακαινισμένο Δημοτικό Σχολείο στο Μεγάλο Μοναστήρι

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Νόμος 5162/24: τι ισχύει για την υποχρεωτικότητα κάλυψης των ΙΧ οχημάτων και των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης

Σύμφωνα με τον Νόμο 5162/2024, από 1/6/25 καθίσταται υποχρεωτική η  ασφάλιση επιχειρήσεων και οχημάτων έναντι φυσικών καταστροφών. 

Εθελοντική αιμοδοσία στο insurancemarket

Στις 12 Μαΐου, το insurancemarket διοργάνωσε την πρώτη του εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του, με τη συμμετοχή εργαζομένων, φίλων και συγγενών

Δ. Νοδάρος, NN Hellas: Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, η συμφωνία επιτυχίας… (οι μουσικοί και ο μαέστρος!)

Στα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα που κατέγραψε η NN Hellas για ακόμη μια χρονιά αναφέρθηκε ο κ. Διονύσης Νοδάρος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων

Φ. Μιχάλη: Θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη θέση με αξιοπιστία και με δύναμη

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» διεξήχθη την Δευτέρα το Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων της ΝΝ Ηellas.

Allianz: Οι γεωπολιτικές εντάσεις αυξάνουν τους κινδύνους για τον παγκόσμιο ναυτιλιακό κλάδο

Έκθεση «Allianz Safety and Shipping Review 2025»: Η εμπορική σύγκρουση μεταξύ Η.Π.Α. και Κίνας, καθώς και αύξηση του «σκιώδους στόλου»