Μία έκπληξη-επιβράβευση του ΕΕΑ στον Ιωάννη Τοζακίδη

Τιμητική πλακέτα  απένειμε το ΕΕΑ στον κ. Ιωάννη Τοζακίδη απερχόμενο πρόεδρο της ΕΣΑΠΕ για την συμβολή του στην έως σήμερα εξέλιξη των θεμάτων του κλάδου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και την συνεργασία του με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης και τος εκλογές της ΕΣΑΠΕ από τις οποίες προέκυψε ότι βάσει του καταστατικού ο κ. Κώστας Ρούσσης μέλος του ΔΣ του ΕΕΑ θα είναι ο επόμενος πρόεδρος (εκλέγεται αυτοδίκαια) καθώς είναι ο πρώτος σε ψήφους (έλαβε κατά τις πληροφορίες 40) και ταυτόχρονα έχει διατελέσει και μέλος  του προηγούμενου ΔΣ της Ένωσης πληρώντας έτσι τους δύο βασικούς όρους.

Στο πλαίσιο αυτών των διαδικασιών ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας και πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης κ. Δ. Γαβαλάκης πραγματοποίησαν έκπληξη προς τον κ. Τοζακίδη ο οποίος επίσης αποχωρεί λόγω καταστατικού, και του απένειμαν την πλακέτα ως ενθύμιο της αναγνώρισης του έργου του, της συμβολής του στην πρόοδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και της αγαστής συνεργασίας που ως πρόεδρος Σωματείου είχε με το ΕΕΑ σε κομβικά θέματα του κλάδου.

Πηγή: insurance-eea.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*