Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ τιμά σήμερα τα Ασφαλιστικά του Διαμάντια

της Ελενας Ερμείδου

Βραδυά επιβράβευσης αξιών διοργανώνει σήμερα ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλούνη. O ΠΑΝΟΡΜΟΣ αυτήν την στιγμή βραβεύει και τιμά  τον Επαγγελματισμό, τη Συνέπεια, τη Δεοντολογία, τη Συναδελφικότητα, την Συνεργατικότητα, την έξωθεν καλή μαρτυρία, τη σωστή εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου.

Σε εορταστικό κλίμα ο πρόεδρος του ΠΑΝΟΡΜΟΥ Κλήμης Δημαρχιάδης  ανοίγοντας την εκδήλωση τόνι ότι στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλούνη αποφασίσαμε να τιμήσουμε τα δικά μας κοσμήματα, τα δικά μας διαμάντια, τα δικά μας αστέρια, τους Συνεταίρους του ΠΑΝΟΡΜΟΥ  και τα ασφαλιστικά τους γραφεία με επαγγελματική πορεία στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση πάνω από μισό αιώνα.

Διαχρονικές παρουσίες

Ο εορτασμός, συμπλήρωσε έχει σκοπό να επιβραβεύσουμε αξίες, όπως ο Επαγγελματισμός, η Συνέπεια, η Δεοντολογία, η Συναδελφικότητα, η Συνεργατικότητα, η έξωθεν καλή μαρτυρία, η σωστή εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου, συστατικά απαραίτητα για τέτοιας διάρκειας διαδρομές.

Διαφοροποιώντας τον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από άλλους κλάδους της οικονομίας εξήγησε πως, “ο δικός μας ιδιαίτερος και ευαίσθητος χώρος της Ιδιωτικής Ασφάλισης έχει ανάγκη από τέτοιες διαχρονικές παρουσίες∙ πολλά συγχαρητήρια στους Συναδέλφους, τους οποίους θα βραβεύσουμε  στο δεύτερο μέρος”.

 

Ανοίγει η βραδυά με το συγγραφικό έργο του Κωνσταντίνου Λάμπρου

Το  πρώτο μέρος της βραδιάς ξεκινά με το συγγραφικό εγχείρημα του Κωνσταντίνου Λάμπρου που έχει τον τίτλο «Μισός Αιώνας…Επί των Επάλξεων…» Πρόκειται  για βιβλίο, το οποίο αποτελεί μία σύνοψη  πολύ περιληπτική, 50 ετών αγώνα και αγωνιών, “του εκλεκτού Συναδέλφου και προσωπικού μου Δασκάλου, του Κωνσταντίνου Λάμπρου, ο οποίος με την πορεία, την τιμιότητα, την ειλικρίνεια, το ήθος και την αξιοπρέπειά του κοσμεί  το χώρο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης  αποτελεί πρότυπο Ανθρώπου  και Επαγγελματία”, υπογράμμισε ο  Κλήμης Δημαρχιάδης.

Πρόεδρος και Συνιδρυτής του του Cluster “Πάνορμος”,

Ο Κλήμης Δημαρχιάδης είναι πρόεδρος και συνιδρυτής του Cluster “Πάνορμος”, Επικεφαλής του Επιμελητηριακού Συνδυασμού “Ασφαλιστική Συνεργασία” και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών. Έχει σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Financial Planner και Insurance Advisor από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς καθώς και Financial Adviser – SQF 4 / Insurance Intermediary – SQF 3 από την European Financial Certification Organisation(EFICERT).

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*