Robert Gauci: Ανακοίνωσε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία της Εθνικής Ασφαλιστικής για τους πλημμυροπαθείς

Μία όμορφη εκδήλωση βράβευσης των πρωταθλητών του εταιρικού παραγωγικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο Γκολφ της Γλυφάδας, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο διά στόματος Robert Gauci.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ανακοίνωσε την διάθεση 2 εκατ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας  πέραν των υποχρεώσεων που έχει η Εθνική Ασφαλιστική έναντι των σφαλισμένων της στην περιοχή.

Στην ομιλία του, όπως την κατέγραψε το Insurance World, ανέφερε:

“Γεγονότα όπως αυτά που συνέβησαν στη Θεσσαλία μας υπενθυμίζουν τη σημασία της αλληλεγγύης και της συνδρομής, τη σημασία της δουλειάς μας.

Είμαστε η εταιρεία που έχει στην πυρήνα των αξιών της αυτές τις έννοιες.

Για την ανακούφιση των ασφαλισμένων μας σχεδιάσαμε ένα πλάνο δράσεων που περιλαμβάνει:

  • Αναστολή πληρωμής ασφαλίστρων 
  • Ειδικές διαδικασίες για άμεση προκαταβολή αποζημιώσεων
  • Απόλυτη προτεραιότητα αποζημιώσεων πληγέντων
  • Ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού μας στο κατάστημα της Λάρισας, 

Μέλη της διοίκησης θα επισκεφτούν την περιοχή. Θα βοηθήσουν από κοντά ασφαλισμένους και συνεργάτες μας. Η αλήθεια είναι και δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι η ασφαλιστική αγορά στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, δίπλα στους ασφαλισμένους. Εμείς η Εθνική Ασφαλιστική πιστεύουμε και μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Και πρέπει να το κάνουμε. Δεν θέλουμε να περιοριστούμε στις συμβατικές υποχρεώσεις. Οφείλουμε να το κάνουμε. Αποφασίσαμε να απλοποιήσουμε τις διαδικασίες και να δεσμεύσουμε άμεσα 2 εκατ. ευρώ για την ανακούφιση όλων των συνανθρώπων μας. Όχι μόνο για τους ασφαλισμένους αλλά για όλους όσους έχουν ανάγκη βοήθειας. Πολύ σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τις δράσεις που θα γίνουν.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ στην Αθήνα με την οικογένειά μου διαπιστώνω ότι όλοι έχουν να πουν μια ιστορία για την Εθνική Ασφαλιστική και την εμπειρία τους. Η εθνική είναι πάντα εδώ. Οι άνθρωποι της, εσείς βρίσκεστε δίπλα στον ασφαλισμένο και βρίσκετε τη λύση”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*