Ηλίας Αποστολόπουλος, κορυφαίο τιμητικό βραβείο «Δημήτρης Κοντομηνάς»

Η Interamerican τιμάει τους πρωταγωνιστές στις πωλήσεις το 2022!

Η Interamerican για μια χρονιά ακόμα τίμησε τα δίκτυα πωλήσεών της, επιβραβεύοντας τους πιο παραγωγικούς συνεργάτες της για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους το 2022. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου στο παραθαλάσσιο χώρο εκδηλώσεων Ble Azure, συμμετείχαν πολλοί σημαντικοί εκπρόσωποι όλων των φυσικών δικτύων της και συγκεκριμένα από το Δίκτυο Ασφαλιστικών Συμβούλων, Δίκτυο συνεργαζόμενων Πρακτόρων & Μεσιτών, τις Συνεργαζόμενες Τράπεζες, καθώς και στελέχη της διοίκησης της εταιρείας.

Οι Βραβεύσεις των δικτύων πωλήσεων της Interamerican, περιλαμβάνουν όλες  τις κατηγορίες παραγωγικής δραστηριότητας και αποτελούν έναν θεμελιώδη θεσμό, καθώς και στοιχείο της εταιρικής της κουλτούρας. Παράλληλα, λειτουργούν ως ηθικό κίνητρο καθώς και ως αναγνώριση του επαγγελματισμού, της προσήλωσης στην εξυπηρέτηση των πελατών και τη δέσμευση στην αποστολή της εταιρείας να μπορούν οι άνθρωποι να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα. 

Το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν «Μαζί σε πορεία επιτυχίας». Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις ταχύτατες τεχνολογικές εξελίξεις, συγκεκριμένα στην τεχνητή νοημοσύνη, που θα επηρεάσει την ασφαλιστική – και όχι μόνο – αγορά, καθώς και τις δυνατότητες και τις προκλήσεις που επιφέρει. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου θα γίνει ακόμα πιο ουσιαστικός με ακόμα περισσότερα μέσα και δυνατότητες για την άριστη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών του. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κος Γιάννης Καντώρος στην σύντομη ομιλία του υπογράμμισε ότι: «η Interamerican είναι μία εταιρεία που συνέχεια αμφισβητεί και συνέχεια εξελίσσει τον εαυτό της. Και είναι μία εταιρεία που μπορεί να πρωταγωνιστήσει και στις επόμενες τεράστιες αλλαγές που έρχονται. Σε δύο με τρία χρόνια από τώρα, η Interamerican θα είναι μία εντελώς διαφορετική εταιρεία, εστιάζοντας απόλυτα στους,  ανθρώπους μας. Σε αυτούς που μας εκπροσωπούν και οι οποίοι κάθε μέρα παλεύουν να φέρουν δουλειές στην εταιρεία μας και να τις διατηρήσουν. Θα επενδύσουμε σε όλους εσάς, στα δίκτυα πωλήσεων. Σας λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου για όσα πετύχατε. Βάλτε ψηλά τον πήχη, κυνηγήστε τους φιλόδοξους στόχους σας και κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Η Interamerican είναι μία εταιρεία που βοηθάει όλους σας να πετύχετε τα όνειρά σας» .

Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Interamerican αναφέρθηκε στην ομιλία του στην σημαντικότητα των δικτύων πωλήσεων στην καθοδήγηση του πελάτη, σε κάθε στάδιο της διαδρομής του, ενώ αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει η τεχνολογία, και τις εξελίξεις που διαμορφώνονται. «Ποιο είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα σε αυτό; Ότι θα μας απελευθερώσει χρόνο για να είμαστε κοντά στους πελάτες μας. Γιατί ο πελάτης μας θέλει δίπλα του με ένα διαφορετικό ρόλο. Δεν μας θέλει να διεκπεραιώνουμε απλά τις υποθέσεις του αλλά να τον καθοδηγούμε, να τον συμβουλεύουμε σε όλα τα επίπεδα και σε κάθε στάδιο της ζωής του. Επιπροσθέτως θα ήθελα να δώσω έμφαση σε κάτι το οποίο κατάλαβα τα τελευταία χρόνια. Τελικά η επιτυχία σχετίζεται και με την τόλμη. Για να μπορείς να αναπτυχθείς πρέπει να τολμήσεις. Πρέπει να κάνεις το διαφορετικό. Πρέπει να αλλάξεις τον ρου των πραγμάτων. Πρέπει να κάνεις πράγματα τα οποία ο άλλος δεν τα περιμένει. Αυτή άλλωστε είναι η διαφορά, μεταξύ του leader και του follower. Ο πρώτος χαράζει δρόμους. Ο δεύτερος τους ακολουθεί. Ο πρώτος παίρνει αποφάσεις. Ο δεύτερος τις εκτελεί».

Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων

Η φετινή εκδήλωση, ήταν ιδιαίτερα σημαντική και συγκινησιακά φορτισμένη, καθώς ακολούθησε τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ιδρυτή της, Δημήτρη Κοντομηνά, σε μια ιστορική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Για πρώτη χρονιά μάλιστα, πέραν του θεσμοθετημένου τιμητικού βραβείου «Αλέξανδρος Ταμπουράς», απονεμήθηκε και το βραβείο Πωλήσεων «Δημήτρης Κοντομηνάς», το οποίο αποδόθηκε, προς τιμήν του ιδρυτή της. Τα δύο αυτά βραβεία για το 2022 έλαβαν αντίστοιχα ο κος Αναστάσιος Αντωνάκος, Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων στο Άργος, και συνεργάτης της εταιρίας επί 44 έτη και ο Ηλίας Αποστολόπουλος για την πρωτιά του στην νέα παραγωγή ασφαλίστρων Ζωής και Υγείας.

 

Οι βραβευθέντες

Κορυφαίο Βραβείο Αριστείας  «Αλέξανδρος Ταμπουράς»

Αναστάσιος Αντωνάκος

Αναστάσιος Αντωνάκος, κορυφαίο βραβείο «Αλέξανδρος Ταμπουράς»

Κορυφαίο Τιμητικό Βραβείο «Δημήτρης Κοντομηνάς»

Ηλίας Αποστολόπουλος

Ηλίας Αποστολόπουλος, κορυφαίο τιμητικό βραβείο «Δημήτρης Κοντομηνάς»

Συντονιστές Ασφαλιστικών Συμβούλων

Νέα Παραγωγή Υγείας

1. Μαθιούδη Κωνσταντίνα 2. Θωμοπούλου Φωτεινή  3. Ταμβάκος Γεώργιος

Νέα Παραγωγή Ομαδικών

1. Βασιλόπουλος Βασίλειος, Παπαδοπούλου Μαρία

Μικτά Εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα Γενικών

1. Βασιλόπουλος Βασίλειος 2. Θωμοπούλου Φωτεινή 3. Ταμβάκος Γεώργιος

Πλήθος ασφαλισμένων Οχημάτων

1. Ταμβάκος Γεώργιος 2. Βασιλόπουλος Βασίλειος 3. Αντωνίου Ηλίας

Στελεχώσεις εν ισχύι 

1. Μαθιούδη Κωνσταντίνα 

Unit Managers

Νέα Παραγωγή Υγείας

1. Τάτσης Γεώργιος 2. Παζαρλής Αθανάσιος 3. Ζερβουδάκη Σοφία 

Νέα Παραγωγή Capital

1.Bazan Vargas Luis Gonzalo

Louis Bazan Vargas, 1ος σε Νέα Παραγωγή Capital, Νέα Παραγωγή Ομαδικών Ασφαλίσεων

Νέα Παραγωγή Ομαδικών 

1.Bazan Vargas Luis Gonzalo 2. Μωραΐτης Πέτρος – Παπακυριακόπουλος Κωνσταντίνος

Μικτά Εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα Γενικών

1. Νομικού Δούκισσα 2. Μωραΐτης Πέτρος – Παπακυριακόπουλος Κωνσταντίνος 3. Αντωνάκος Δημήτριος

Πλήθος ασφαλισμένων Οχημάτων

1. Νομικού Δούκισσα 2. Αντωνάκος Δημήτριος 3. Παζαρλής Αθανάσιος

Στελεχώσεις εν ισχύι 

1. Τάτσης Γεώργιος

Δόκιμοι Unit Managers

Στελεχώσεις εν ισχύι 

1. Κοβάτση Ευαγγελία 2. Κίντος Ιωάννης 3. Μανιατάκος Αλέξανδρος 

Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι

Νέα Παραγωγή Υγείας

1. Αποστολόπουλος Ηλίας 2. Κωστόπουλος Αντώνιος 3. Διπλός Δημήτριος 4. Βούλγαρη Ιωάννα 5. Νικηφορίδου Άννα 6. Παπαγιαννάκη Μαρία 7. Μακρυγιάννη Ελένη 8. Φώσκολος Αντώνιος 9. Αρβανίτης Ηλίας 10. Κούτσουτου Ειρήνη

Νέα Παραγωγή Ζωής

1. Κοκκοτής Γεώργιος, 2. Πούλιου Φερενίκη 3. Λούβαρης Ευάγγελος 4. Γερογιάννη Στεργιανή 

Νέα Παραγωγή Capital

1. Παπαδοπούλου Αιμιλία 2. Ραυτόπουλος-Λίγγας Δημήτριος 3. Συμεωνίδης Νικόλαος

Νέα Παραγωγή Ομαδικών

1. Τουρνατζής Λουκάς 2. Ματσούκας Ιωάννης 3. Τζιώτζιος Αθανάσιος

Μικτά Εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα Γενικών

1. Σιάτος Κωνσταντίνος 2. Μωυσίδης Ιωάννης 3.  Αφεντούλης Δημήτριος 4. Αγγουρίδης Κωνσταντίνος 5. Παναγόπουλος Ιωάννης 

Πλήθος ασφαλισμένων Οχημάτων

1. Οικονομακης Νικόλαος 2. Αφεντούλης Δημήτριος 3. Αγγουρίδης Κωνσταντίνος

Σύνολο Μικτών Εγγεγραμμένων Ασφαλίστρων

1. Γαβριηλίδου Καλλιόπη 2. Μωυσίδης Ιωάννης 3. Αποστολόπουλος Ηλίας 4. Τουρνατζής Λουκάς 5. Δανελλάκης Νικόλαος 

Nέοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι

Νέα Παραγωγή Υγείας

1. Γεωργούλη Αθηνά 2. Τσόρβα Αικατερίνη 3. Uroshleva Olga  4. Λίλτση Σοφία 5. Κοτρώτσιου Μαρία 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*