50 χρόνια επιτυχημένης πορείας για τον Γιώργο Χειλαδάκη!

Τα 50 χρόνια! παρουσίας στον Ασφαλιστικό Κλάδο, γιόρτασε την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στα ιδιόκτητα γραφεία του στην Αργυρούπολη, ο Συνεταίρος του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, Γιώργος Χειλαδάκης μαζί με τη σύζυγό του Τούλα Κουκουλά.

Την εκδήλωση για τα 50 χρόνια πετυχημένης πορείας του, τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος καλεσμένων. Ήταν εκεί πάρα πολλοί ασφαλισμένοι του, συνεργάτες, παλαιοί δάσκαλοι, διευθυντικά στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, συνάδελφοι όλων των κατηγοριών της διαμεσολάβησης, δημοτικοί άρχοντες, βουλευτές, καθηγητές πανεπιστημίων, εκπρόσωποι του κλαδικού τύπου, συγγενείς, φίλοι… και βέβαια το Διοικητικό Συμβούλιο και Συνέταιροι του ΠΑΝΟΡΜΟΥ.

Εντιμότητα, σοβαρότητα, αξιοπιστία, καλή φήμη, έξωθεν και έσωθεν καλή μαρτυρία, διαχρονικότητα, εθελοντισμός, κοινωνική προσφορά και ευθύνη, συμμετοχή στα κοινά και όχι μόνο του κλάδου, αγνός φίλαθλος και όχι οπαδός, όλων των αθλημάτων, φλογερός πατριώτης, άψογος οικογενειάρχης, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και ΑΝΘΡΩΠΟΣ, της προσφοράς, της θυσίας και παγκόσμιος «ΠΕΛΑΡΓΟΣ».

Μία συγκλονιστική πορεία, μισού αιώνα, ενός Συναδέλφου, αγωνιστή και πρωταγωνιστή, που συνεχίζει ακάθεκτος για κατάκτηση νέων ρεκόρ, η καλή και πρόσχαρη διάθεση, η καλοσύνη και το μόνιμο χαμόγελο εκπέμπονται και γίνονται ορατά από απόσταση, διαπερνούν καλώδια και τοίχους.

Ασφαλιστής της αγάπης, της χαράς και της προσφοράς, η μόνιμα ανοιχτή αγκαλιά του χωράει τους πάντες, θαρρείς και κατεβαίνει απ’ το Τέμπλο. Όσοι μίλησαν για τον Γιώργο μόνο δάκρυα δεν έχυσαν.

Όταν λέμε επιτυχημένος Επαγγελματίας Ασφαλιστής, τον Γιώργο Χειλαδάκη εννοούμε!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*