Ο Όμιλος επιχειρήσεων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ συμμετείχε στο «6ο OLYMPIC DAY RUN»

Tο δυναμικό της «παρών» έδωσε για δεύτερη χρονιά η ομάδα των ανθρώπων του Ομίλου επιχειρήσεων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στο «6ο OLYMPIC DAY RUN», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.

Πλήθος εργαζομένων του Ομίλου έτρεξε στον αγώνα δρόμου των 5.000μ. φτάνοντας επιτυχώς στη γραμμή τερματισμού, προωθώντας με τον τρόπο αυτό τη σωματική δραστηριότητα και καλλιεργώντας την αθλητική συνείδηση.

Παράλληλα, η εταιρία θέλοντας να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα δρόμου, προσέφερε στο πλαίσιο της διοργάνωσης ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο, παρέχοντας τη δυνατότητα αντιμετώπισης όλων των επειγόντων περιστατικών.

Το «Olympic Day Run» αποτελεί θεσμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και υλοποιείται σε περίπου 200 χώρες σε όλο τον κόσμο με συμμετοχή εκατομμυρίων δρομέων, τιμώντας την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η συμμετοχή του Ομίλου επιχειρήσεων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στη διοργάνωση αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή του για την υποστήριξη του αθλητισμού, της ευεξίας και του υγιεινού τρόπου διαβίωσης των εργαζομένων του. Γιατί η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ νοιάζεται για όλους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*