ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ-Eξ αποστάσεως πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης

Πρόγραμμα προετοιμασίας εξ’ αποστάσεως, διάρκειας 30 διδακτικών ωρών, για τις εξετάσεις πιστοποίησης ασφαλιστικού πράκτορα θα πραγματοποιηθεί από το Εκπαιδευτικό Κέντρο του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ «Δημήτρης Βαρσάμης» από τη Δευτέρα 22 Μαΐου μέχρι την Πέμπτη 01 Ιουνίου 2023.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Τράπεζας της Ελλάδος, οι ημερομηνίες διεξαγωγής του νέου κύκλου εξετάσεων για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα έχουν ορισθεί στις 10 Ιουνίου για την Αθήνα, και στις 24 Ιουνίου για τη Θεσσαλονίκη.

Η απόκτηση του εν λόγω Πιστοποιητικού αποτελεί βασική προϋπόθεση για την εγγραφή στο Επιμελητήριο, όσων επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Πράκτορα, αλλά και υποχρέωση των υπαλλήλων Επιχειρήσεων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, που ασχολούνται άμεσα με τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων.

H ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον εκπαιδευτικό τομέα, θέτοντας τις βάσεις για την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων πιστοποίησης των ασφαλιστικών πρακτόρων, των οποίων τα ποσοστά επιτυχίας, διαχρονικά, ξεπερνούν το 85%.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Εκπαιδευτικό Κέντρο του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ «Δημήτρης Βαρσάμης»:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*