Καινοτόμο σύστημα βαθμονόμησης Mahle ADAS στη ΦΙΛΗΣGlass®

Στα πλαίσια των πιο αναπτυσσόμενων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού ADAS, η εταιρεία ΦΙΛΗΣGlass πραγματοποίησε παρουσίαση – demonstration του Mahle ADAS system. Με τα βλέμματα καρφωμένα στην 65 ιντσών οθόνη, τεχνικοί και άνθρωποι του χώρου παρακολούθησαν πόσο εύκολη πλέον έγινε η βαθμονόμηση των συστημάτων υποβοήθησης στο αυτοκίνητο.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως η βαθμονόμηση ή αλλιώς «calibration» κάμερας, διαρκεί πλέον περίπου 7 λεπτά ενώ με το ADAS 2.0 ο χρόνος μειώθηκε περαιτέρω στα 4 λεπτά. Ο τεχνικός απεσταλμένος της Mahle Italy Riccardo Vergnani, μαζί με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας Spyridakis & Sons – Σταύρος Φυλακτός, εξήγησαν λεπτομερώς τις λειτουργίες του ADAS Mahle system, δίνοντας έμφαση στο γεγονός, πως δεν χρειάζεται πλέον ο μηχανικός να σπαταλά χρόνο προσπαθώντας να ευθυγραμμίσει τέλεια το αυτοκίνητο μπροστά από κάποιο πάνελ.

Τώρα όλα πλέον όλα γίνονται αυτόματα από το ίδιο το σύστημα, με τη βοήθεια μιας οθόνης, η οποία καθοδηγεί τον μηχανικό (στα ελληνικά) βήμα προς βήμα και έτσι η όλη διαδικασία μέσα σε λίγα λεπτά θα έχει τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο.

«Τα συστήματα ADAS δεν είναι κάποια ιδέα από το μέλλον -είναι το παρόν- πόσο μάλλον τώρα που οι κατασκευαστές είναι όλο και πιο αυστηροί στην πρόσβαση όσον αφορά τα αυτοκίνητα και τα συστήματα τους. Η Mahle γεφυρώνει την απόσταση μεταξύ κατασκευαστών και συνεργείων με την δική της καινοτόμο πρόταση στα συστήματα ADAS. Τα πάνελ τελείωσαν, η ώρα του ψηφιακού μόνιτορ έφθασε», σχολίασε ο Riccardo.

Με όπλο το πολύ μεγάλο coverage της Mahle ειδικά στα ευρωπαϊκά, την αυτόματη ρύθμιση των ADAS μπροστά στο αυτοκίνητο και τα μόλις 7 λεπτά για το calibration, η Mahle εισέρχεται δυναμικά στην αγορά με καινοτόμες προτάσεις και πολλά υποσχόμενο μέλλον το οποίο αντικατοπτρίζει και το εντυπωσιακό παρελθόν του ομίλου.

https://www.mahle-aftermarket.com/

https://www.filisglass.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*