ΜΙΝΕΤΤΑ-ΦΙΛΗΣGlass: Ισχυρή συμμαχία για αξιόπιστες λύσεις

Η ΦΙΛΗΣGlass, με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη συνεργασία της με την ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική. Η νέα αυτή συνεργασία θα προσφέρει στους πελάτες της MINETTA μια εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη λύση για όλες τις ανάγκες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων.

Η παρούσα στρατηγική συνεργασία της Ασφαλιστικής Εταιρείας MINETTA με τη ΦΙΛΗΣGlass αποτελεί σημαντικό ορόσημο στον τομέα παροχής υπηρεσιών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων. Σε μία αγορά η οποία αλλάζει διαρκώς, η ΦΙΛΗΣGlass εδώ και 10 χρόνια δεσμεύεται να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της, με το έμπειρο προσωπικό της, σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον.

«Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, όχι μόνο διότι είμαστε εταιρίες ελληνικών συμφερόντων, αλλά επειδή μοιραζόμαστε και την ίδια φιλοσοφία όπου προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες, την ποιότητα και το είδος εξυπηρέτησης που τους αξίζει. Με το πανελλαδικό δίκτυο των καταστημάτων μας, αλλά και των κινητών μας μονάδων, βασιζόμενοι στην τεχνολογία, καινοτομία και τη διαθεσιμότητα, μπορούμε να παρέχουμε γρήγορες, επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες με το 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο, το οποίο διασφαλίζει την άμεση και αποτελεσματική βοήθεια 24/7», τονίζει η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΦΙΛΗΣGlass κα. Έλενα Φίλη – Lustenhouwer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*