Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της ΦΙΛΗΣGlass, κ. Γιώργος Φίλης

Έφυγε από την ζωή ο ισχυρός άντρας της ΦΙΛΗΣGlass, κ. Γιώργος Φίλης ο οποίος πρωτοστάτησε στην αγορά των κρυστάλλων των οχημάτων ήδη από τη δεκαετία του 1960, ιδρύοντας «σχολή» στον κλάδο του και συντελώντας σημαντικά στην ποιοτική αναβάθμιση της ελληνικής αγοράς. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο , Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 και ώρα 14:00 το μεσημέρι στο Β’ Κοιμητήριο Αθηνών.
Σε ένδειξη πένθους η ΦΙΛΗΣGlass αποφάσισε να κηρύξει αργία την αυριανή ημέρα. Είναι επιθυμία της οικογένειας, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν υπέρ του σκοπού του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτικής Αττικής «Η ΕΛΠΙΔΑ» , στη μνήμη του, είτε μέσω των λογαριασμών του Συλλόγου, είτε μέσω εκπροσώπου που θα παραβρίσκεται στην τελετή.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Με βαθιά θλίψη η οικογένεια της ΦΙΛΗΣGlass ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του πολυαγαπημένου της ιδρυτή και ηγέτη Γιώργου Φίλη, που έφυγε από την ζωή εχθές Τρίτη 4/7/2017 το βράδυ, σε ηλικία 72 ετών, από ανακοπή καρδιάς, στην Άνδρο κατά τη διάρκεια διακοπών του.

Σύζυγος, Πατέρας, Παππούς, Αδερφός, Θείος, Φίλος…
Άνθρωπος με αξίες και αρχές, σεμνός, απλός, αγαπητός, ακέραιος, ακούραστος, που τον διακατείχε το ήθος, το όραμα και η διορατικότητα.
Η προσωποποίηση της ήρεμης δύναμης, καθοδηγητής και πραγματικός ηγέτης πρωτοστάτησε στην αγορά των κρυστάλλων των οχημάτων ήδη από τη δεκαετία του 1960, ιδρύοντας «σχολή» στον κλάδο του και συντελώντας σημαντικά στην ποιοτική αναβάθμιση της ελληνικής αγοράς.
Με μεθοδικότητα, προγραμματισμό, υπομονή, επιμονή και τιμιότητα, έχοντας απόλυτη γνώση του αντικειμένου με την πολυετή εμπειρία του, κατάφερε να κερδίσει το σεβασμό και την αναγνώριση τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδος.

Θα ζει πάντα στη μνήμη και στην καρδιά μας.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο , Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 και ώρα 14:00 το μεσημέρι στο Β’ Κοιμητήριο Αθηνών. Σε ένδειξη πένθους η ΦΙΛΗΣGlass αποφάσισε να κηρύξει αργία την αυριανή ημέρα. Είναι επιθυμία της οικογένειας, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν υπέρ του σκοπού του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτικής Αττικής « Η ΕΛΠΙΔΑ» , στη μνήμη του, είτε μέσω των λογαριασμών του Συλλόγου, είτε μέσω εκπροσώπου που θα παραβρίσκεται στην τελετή.

Σχετικές οδηγίες μπορείτε να βρείτε εδώ : www.ameaelpida.gr/στηριξτε-μασ/

Σημ. Όποιες οικονομικές εισφορές /χορηγίες καταθέτονται, παρακαλείσθε να αναφέρονται ονομαστικώς και εις τη μνήμη του Γεώργιου Φίλη, καθώς παρέχεται νόμιμη απόδειξη προς όλους τους δωρητές από τον Φορέα μας «Η ΕΛΠΙΔΑ»

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτικής Αττικής
ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ‘Η ΕΛΠΙΔΑ’
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 164/296059-14
ΙΒΑΝ: GR8501101640000016429605914
SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6725-118517-616
ΙΒΑΝ: GR3101717250006725118517616
SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) PIRBGRAA
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ‘Η ΕΛΠΙΔΑ’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*