Έφυγε ο Γιάννης Σιμούλης της Ionios New Agency

To βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 3 Σεπτεμβρίου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Γιάννη Σιμούλης, επιθεωρητής πωλήσεων της Ionios New Agency.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στην οικογένειά του και ολόκληρη την ασφαλιστική κοινότητα. Την τραγική είδηση της απώλειας κοινοποίησε μέσω Facebook η συνεργάτης του και σύντροφός του , Ελένη – Παναγιώτα Ρίζου.

Tα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένειά του εξέφρασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ionios New Agency, κ. Μάρκος Ροτνογιάννης:

Ποιος ήταν ο Γ. Σιμούλης

Ο Γιάννης Σιμούλης υπήρξς πολύπειρο στέλεχος στον ασφαλιστικό κλάδο που ξεκίνησε την δραστηριοποίησή του το 2004 από την ALICO AIG (METLIFE) ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος. Εκλάμβανε την εργασία του ως λειτούργημα και εξελίχθηκε γρήγορα σε ένα πολύ ικανό στέλεχος, έχοντας διανύσει “χιλιόμετρα” καριέρας σε θέσεις συμβούλου– UNIT – Συντονιστή και Περιφερειακού Διευθυντή.

Το 2020 αποτέλεσε χρονιά ορόσημο για τον Γιάννη Σιμούλη, έπειτα και από συνάντηση που είχε με τον κο Ροντογιάννη, οπότε και ανέλαβε επιθεωρητής πωλήσεων για τη Β. Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*