Η NOBILIS INSURANCE BROKERS Μέλος του Συνδέσμου Εταιριών Α.Ε. και Ε.Π.Ε.

Η NOBILIS INSURANCE BROKERS προχώρησε πρόσφατα στην εγγραφή της στον Σύνδεσμο Ανώνυμων Εταιριών και Ε.Π.Ε., που αποτελεί ένα ανεξάρτητο επιχειρηματικό Σωματείο με μέλη από όλη την Ελλάδα.

Με την ένταξή της στον Σύνδεσμο, η NOBILIS INSURANCE BROKERS συνενώνει τη φωνή της με πολλές ακόμα εταιρίες, που προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους, με στόχο την προαγωγή των δικαιωμάτων και συμφερόντων των Μελών του Συνδέσμου Α.Ε. και Ε.Π.Ε από νομική, οικονομική και κοινωνική άποψη, στο πλαίσιο της οικονομικής ανάπτυξης της Χώρας. Η συμμετοχή της NOBILIS INSURANCE BROKERS στον Σύνδεσμο καταδεικνύει τη δέσμευσή της στη συνεχή εξέλιξη αλλά και την πρακτική συμβολή της σε θέματα και ζητήματα που απασχολούν το σύνολο της επιχειρηματικότητας. 

Η  NOBILIS INSURANCE BROKERS είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη εταιρία Μεσιτών Ασφαλίσεων, που βελτιστοποιεί καθημερινά τις λειτουργίες και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της. Η πολυετής παρουσία της εταιρίας στην αγορά προκύπτει ως απόρροια της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και ολοκληρωμένων συμβουλευτικών λύσεων σε θέματα ασφάλισης και διαχείρισης κινδύνων, με σκοπό την αποτελεσματική απόκριση στις ανάγκες των πελατών της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*