Η Coface Ελλάδος στηρίζει τη Βιώσιμη Στρατηγική Ανάπτυξης στην Αγροτική Παραγωγή του Αύριο

Η Coface Ελλάδος συμμετέχει στο 1ο TimaCulture Forum με θέμα: «Βιώσιμη Στρατηγική Ανάπτυξης στην Αγροτική Παραγωγή του Αύριο», που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 24 Μαΐου 2022.

Με τον κλάδο των γεωργικών εφοδίων να αποτελεί ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, όλο και πιο έντονη είναι η τάση για αναζήτηση βιώσιμων λύσεων στη γεωργική επιχειρηματικότητα.

Παράλληλα, η άμεση ανάγκη για αύξηση της παραγωγής με βάση την ίδια έκταση γης επιτάσσει την καλύτερη αξιοποίηση της αποδοτικότητας των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, τη βελτιστοποίηση της παραγωγικής αλυσίδας, καθώς και τη στροφή σε καινοτόμες και νέες τεχνολογίες.

Αφιερωμένο στις νέες προκλήσεις του Αγροτικού Επιχειρείν, στόχος της διοργάνωσης αποτελεί η καθιέρωσή της ως μια συνάντηση ορόσημο για τους ηγέτες τόσο του αγροτικού, όσο και του οικονομικού τομέα. Φιλοξενώντας διακεκριμένα στελέχη, μεγάλων επιχειρήσεων από τον χώρο της Γεωργίας και της Οικονομίας, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στόχο έχει να προβεί νέες επιχειρηματικές ιδέες δημιουργώντας το “think tank’’ του Αύριο μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις που προάγουν τον προβληματισμό και την κατάθεση νέων προτάσεων.

Tο TimaCulture Forum διοργανώνεται από την εταιρεία Timac Agro | ΛΥΔΑ και θα φιλοξενηθεί στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» στην HELEXPO ΔΕΘ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*