Η Hellas Direct στη λίστα των Financial Times με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες 

Mία ακόμη διάκριση πετυχαίνει η Hellas Direct, η οποία φέτος συγκαταλέγεται -για 3η συνεχή χρονιά- στη λίστα FT1000 των Financial Times που περιλαμβάνει τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες σε ευρωπαικό επίπεδο.

Η Hellas Direct είχε συμπεριληφθεί στον αντίστοιχο κατάλογο τα έτη 2019 και 2021- με μια παύση το 2020. Για τη φετινή διάκριση, τέθηκαν υπόψη ο ετήσιος ρυθμός αύξησης των εσόδων του ομίλου την περίοδο 2017-2020.

«Μία σημαντική χρονιά για την Hellas Direct έφυγε, μία εξίσου σημαντική χρονιά αρχίζει. Κάναμε το πρώτο μας βήμα στην παροχή οικονομικών υπηρεσιών με το wallet+ και είμαστε έτοιμοι για την επέκτασή μας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η νέα διάκριση από τους Financial Times μας κάνει χαρούμενους και περήφανους. Ευχαριστούμε την ομάδα μας, που παραμένει ενωμένη, δημιουργική και προσηλωμένη στους κοινούς μας στόχους» δήλωσε ο Αιμίλιος Μάρκου, συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Hellas Direct.

«Είναι τιμή μας η ανάδειξη της Hellas Direct στις χίλιες ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ευρώπης, για τρίτη φορά. Η ανάπτυξή μας είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς αλλά και της εξαιρετικής συνεργασίας των μελών της ομάδας μας. Κάθε αναγνώριση, κάθε διάκριση μας επιβεβαιώνει πως είμαστε στον σωστό δρόμο για τον στόχο μας, να κάνουμε δηλαδή τη ζωή των ασφαλισμένων μας πιο εύκολη» πρόσθεσε ο Αλέξης Πανταζής, συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Hellas Direct.

Η διάκριση από τους Financial Times έρχεται λίγες ημέρες μετά την πρωτιά των συνιδρυτών και εκτελεστικών διευθυντών της Hellas Direct, Αλέξη Πανταζή και Αιμίλιου Μάρκου, στον διαγωνισμό EY Entrepreneur Of The Year™ Cyprus 2022.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*